Ξεσπά η Φαίδρα Δρούκα: «Δε με ενδιαφέρει να διαφημίσω στα social media αν έφαγα αστακομακαρονάδα»
Media

Ξεσπά η Φαίδρα Δρούκα: «Δε με ενδιαφέρει να διαφημίσω στα social media αν έφαγα αστακομακαρονάδα»

Η Φαίδρα Δρούκα μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα για την καθημερινότητά της από τη στιγμή που έγινε μητέρα, την πρόταση που δέχτηκε για reality show, ενώ τοποθετήθηκε αυστηρά και για τα social media.

«Πολύ δύσκολα συνδυάζεται ο ρόλος της μητέρας με την καριέρα. Και πριν γίνω μαμά με ενδιέφερε η ζωή εκτός δουλειάς. Από το παιδί σου είναι συγκλονιστικό το τι μαθαίνεις», είπε η ηθοποιός για το πώς βιώνει τη μητρότητα.

«Μου έχουν κάνει πρόταση για τραγουδιστικό reality, αλλά θα αγχωνόμουν πάρα πολύ», είπε η ίδια ενώ αποκάλυψε ότι «Δεν έχω βγάλει από τη δουλειά ούτε όσα θα ήθελα, ούτε όσα θα έπρεπε».

Αναφερόμενη σε ένα αστείο περιστατικό που της έχει συμβεί στη δουλειά της, η Φαίδρα Δρούκα περιέγραψε ότι «Όταν έπαιζα σε μια παιδική παράσταση, ένα κοριτσάκι φώναξε “σταμάτα λίγο, πάω να κάνω τσίσα μου”».

«Η σχέση μου με τα social media είναι χάλια, Δε με ενδιαφέρει να διαφημίσω αν έφαγα αστακομακαρονάδα, που έκανα μπάνιο το καλοκαίρι. Μου φαίνεται πολύ άσχημο για την εποχή μας κάποιος να προκαλεί», σχολίασε η ίδια αναφορικά με τα social media.

Η Φαίδρα Δρούκα αναφέρθηκε και στο πώς την επηρεάζει το πέρασμα του χρόνου.

«Με αγχώνει ο χρόνος που περνάει. Είμαι υπέρ των επεμβάσεων, χωρίς να αλλοιώνουν όμως», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην παράσταση «Το υπέροχό μου διαζύγιο» στο θέατρο Μικρό Άνεσις, στην οποία πρωταγωνιστεί, λέγοντας ότι «Το “Υπέροχό μου διαζύγιο” αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή. Είναι για εμένα καλλιτεχνικά ένας σταθμός. Δίνω τον καλύτερο εαυτό μου».

Δείτε το βίντεο παρακάτω από το Mega και την εκπομπή, Mega Καλημέρα!

Διαβάστε επίσης

Φαίδρα Δρούκα: Το αστείο περιστατικό σε παιδική παράσταση – Η επική ατάκα που άκουσε από παιδί

Φαίδρα Δρούκα: «Δεν είμαι καθόλου βαρετή μαμά. Έχω μια τρέλα»

«Λύγισε» στην εκπομπή της Κοντογεώργη η Φαίδρα Δρούκα! Τι συνέβη;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved