Μόλις Χθες: Ο Στάθης γίνεται θύμα ενός άγριου διαδικτυακού bulling και εξαφανίζεται
Media

Μόλις Χθες: Ο Στάθης γίνεται θύμα ενός άγριου διαδικτυακού bulling και εξαφανίζεται

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (21/1), η Λουίζα επιμένει στο διαζύγιο ενώ αντιλαμβάνεται την πλεκτάνη του λογιστή της και βλέπει τις τραγικές συνέπειες να πλησιάζουν.

Ο Ορέστης είναι έξαλλος μαζί της ενώ ο Σπύρος συνεχίζει να της δυσκολεύει τη ζωή. Ο Μιχάλης, από την άλλη, είναι προ των πυλών να αγοράσει το resort που ονειρεύεται αλλά μια νέα αποκάλυψη για την Έλενα θα επισκιάσει τη χαρά του. Ο Στάθης γίνεται θύμα ενός άγριου διαδικτυακού bulling. Εξαφανίζεται και σχεδιάζει να φύγει από το νησί και σταδιακά και από τη χώρα. Όσο οι ώρες περνάνε και δεν έχουν νέα του, η Κέλλυ νιώθει να τρελαίνεται, καθώς η λύση που διάλεξε ο Στάθης, η εξαφάνιση, μπορεί τελικά να αποδειχτεί ένα ακόμα πρόβλημα.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Μόλις Χθες είδαμε...

Η Λουίζα επιμένει στην απόφασή της να χωρίσει τον Σπύρο, ο οποίος δεν μπορεί να το δεχθεί και κάνει τα πάντα για να την μεταπείσει. Χρησιμοποιεί ακόμη και την Κατερίνα και αυτό κάνει έξαλλη τη Λουίζα. Η καταγγελία του Στέφανου στην αστυνομία για την παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη πέφτει στο κενό και ο Σπύρος, ανενόχλητος προσπαθεί να ολοκληρώσει το σχέδιο εξόντωσης του Ομίλου Κεχαγιά. Άραγε θα τα καταφέρει; Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να τον σταματήσει;

Διαβάστε επίσης:

Μόλις Χθες: Ο Στέφανος στήνει το σχέδιο εκδίκησής του - Αποκλειστικά στιγμιότυπα από το επεισόδιο

Μόλις Χθες: Η Χριστίνα ανησυχεί για τα παιδιά του Ιδρύματος μετά την ψεύτικη κατάθεση του Θωμά

Μόλις Χθες: Η Μαρία βγαίνει ραντεβού με τον Στέφανο και το μαθαίνει ο Αντώνης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved