Ήλιος: Η Ελένη ρισκάρει τη ζωή της για να σώσει τον πατέρα της
Media

Ήλιος: Η Ελένη ρισκάρει τη ζωή της για να σώσει τον πατέρα της

Η αγωνία κορυφώνεται στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς «Ήλιος».

Η Ελένη αποφασίζει να κάνει μία επικίνδυνη επέμβαση για να σώσει τη ζωή του πατέρα της. Από την άλλη, ένας νέος έρωτας φαίνεται να γεννιέται ανάμεσα στην Αθηνά και στον ψυχολόγο του Στέφανου...

Η σχέση της Ελένης με τον πατέρα της έχει περάσει από σαράντα κύματα εξαιτίας του αλκοολισμού του. Όταν, λοιπόν, ο Νίκος εμφανίστηκε ξαφνικά στη ζωή της, ύστερα από πολλά χρόνια, όπως είναι φυσικό, εκείνη σοκαρίστηκε. 0 άντρας προσπάθησε να δικαιολογήσει τις πράξεις του και να την προσεγγίσει ξανά θέλοντας να αποκαταστήσει τη σχέση τους και να κάνουν μια νέα αρχή. Η Ελένη αρχικά ήταν αρνητική, αλλά στην πορεία άλλαξε γνώμη. Όπως θα δούμε στη συνέχεια, ο Νίκος, ύστερα από μια έντονη αδιαθεσία, μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Στην πορεία, αποκαλύπτει στην Ελπίδα πως είναι βαριά άρρωστος και την εκπλιπαρεί να μην το πει στην κόρη του. Όμως, σύντομα, η Ελένη μαθαίνει για την κατάσταση της υγείας του πατέρα της και νιώθει τη γη κάτω από τα πόδια της να χάνεται. Δεν μπορεί να πιστέψει πώς τα πράγματα είναι τόσο σοβαρά και αποφασίζει να ρισκάρει τη ζωή της για να τον σώσει.

Ωστόσο, κανείς δεν συμφωνεί με την απόφασή της μιας και το συγκεκριμένο χειρουργείο είναι σοβαρό. Της ζητούν να σκεφτεί πως έχει ένα παιδί και δεν μπορεί να ρισκάρει. Ειδικά ο Ιάσονας προσπαθεί να την αποτρέψει, καθώς πιστεύει πως το χειρουργείο είναι επικίνδυνο για την υγεία της. Όμως, η γυναίκα δεν κάνει πίσω και δηλώνει στους γιατρούς πως θέλει να προχωρήσουν με τη μεταμόσχευση νεφρού. Τις επόμενες ώρες, οι γιατροί κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις στην Ελένη και στη συνέχεια την ετοιμάζουν για το χειρουργείο. Οι ώρες περνούν και μία απρόβλεπη εξέλιξη στην επέμβαση του Νίκου και της Ελένης προκαλεί μεγάλη αγωνία σε όλους! Την ίδια στιγμή, στις φυλακές, ο Στέφανος ξεκινά συνεδρίες με έναν ψυχολόγο, τον Αχιλλέα. Φαίνεται πως αυτές οι επισκέψεις με τον άντρα βοηθούν ιδιαίτερα τον Στέφανο, ο οποίος δείχνει σημάδια αλλαγής στη συμπεριφορά του. Ο κατηγορούμενος αρχίζει να ακολουθεί πιστά την αγωγή που του έχει δώσει ο Αχιλλέας και μέρα με την ημέρα πηγαίνει καλύτερα.

Παράλληλα, ο Αχιλλέας γνωρίζει την Αθηνά. Οι δυο τους αρχίζουν να επικοινωνούν αρκετά συχνά και το γεγονός αυτό προβληματίζει τον Αχιλλέα. Συγκεκριμένα, αισθάνεται πως αναπτύσσεται μια σχέση μεταξύ τους με έναν ιδιαίτερο τρόπο και για αυτόν τον λόγο τής ζητάει να σταματήσουν να βλέπονται. Η απόφασή του ξαφνιάζει τη γυναίκα, η οποία απολάμβανε πολύ τις συζητήσεις που είχαν. Την επόμενη μέρα, ο Αχιλλέας επισκέπτεται ξανά τον Στέφανο, ο οποίος του εξομολογείται πως είναι ακόμη ερωτευμένος με την Αθηνά και ότι δεν θα συμβιβαστεί ποτέ με τον χωρισμό τους. Στη συνέχεια, ο ψυχολόγος και π Αθηνά συναντιούνται ξανά. Μάλιστα, εκείνη αρχίζει να γοητεύεται όλο και περισσότερο από την προσωπικότητα του ψυχολόγου και τη βοηθητική στάση που έχει απέναντι της. Η ίδια νιώθει μαζί του όμορφα και οικεία και ύστερα από πολύ καιρό χαμογελάει ξανά. Μάλιστα, πιστεύει πως αρχίζει να ερωτεύεται τον Αχιλλέα... Στον ρόλο του Αχιλλέα, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.

Πηγή:MYTV

Διαβάστε επίσης:

Ήλιος: Ο Στέφανος συλλαμβάνεται

Ήλιος: Η Αλίκη βρίσκεται μπλεγμένη σε μια νέα περιπέτεια

Ήλιος: Όλοι είναι αναστατωμένοι αφού δεν έχει βρεθεί ακόμη το πτώμα του Στέφανου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved