Μαρία Ιωαννίδου: Έχασα όλη μου την περιουσία για μία σχολή χορού (Video)
Media

Μαρία Ιωαννίδου: Έχασα όλη μου την περιουσία για μία σχολή χορού (Video)

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην εκπομπή, Mega Καλημέρα για την οικογένειά της, τις αμβλώσεις, τα χρήματα που πήρε για μια φωτογράφηση και τα χρέη που παραλίγο να την βάλουν φυλακή.

«Με ενοχλεί που με θυμάστε κυρίως για την τσίχλα, θέλω να σας δείρω, να σας σκαμπιλίσω. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω δεν θα έκανα τίποτα το ίδιο, με εκμεταλλεύτηκαν και επαγγελματικά και ως άτομο», υποστήριξε.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι έχασε όλη την περιουσία της και έφτασε στο χείλος της καταστροφής.

«Έχασα όλη μου την περιουσία για μια σχολή χορού, εγώ τα «έσκαγα» και μια μέρα ξυπνάω και χρωστάω τα εκατομμύρια, πούλησα σπίτια, μπιζού, τη βέρα του Γερμανού. Ωστόσο, ξεχρέωσα, έχει μείνει εάν μικρό χρέος και με διακανονισμό πληρώνω», ανέφερε.

«Πέθανε η μαμά μου στα 50, 52 ο μπαμπάς μου, 47 ο αδελφός μου, έπαθα παράλυση των ακρών, καρκίνο.. Ήταν η μαμά μου στο νοσοκομείο, μου κράτησε το χέρι, μου έλεγε «κάτσε» και έφυγα να πάω στο θέατρο», δήλωσε συγκινημένη.

«Μου έκαναν πρόταση να πάω στη «Φάρμα» με πολύ καλά λεφτά, τα είχα ανάγκη, αλλά οι συνθήκες δεν με βοηθούσαν. τα χρήματα για να πάω στην «Φάρμα» ήταν περισσότερα από 5.000 ευρώ την εβδομάδα», υπογράμμισε η ηθοποιός.

Όσο αφορά στις δυσκολίες που πέρασε αλλά και την Ναταλία Γερμανού, η Μαρία Ιωαννίδου δήλωσε πως, «με δυσκόλεψε η παράσταση «Λυσιστράτη» που είχε πολύ γυμνό όπως και η φωτογράφηση στο Playboy. Αλλά αγόρασα με τα λεφτά το μισό σπίτι».

«Mε τον Φρεντυ Γερμανό ήμουν από 18 χρονών. Με την Ναταλία δεν είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, ήταν σαν την μικρή αδελφή μου. Έχω βοηθήσει πάρα πολύ την Ναταλία στο να ξαναβρεθεί με τον πατερά της, τους έφερα κοντά, την αγαπώ, το παράπονο μου είναι ότι δεν την βλέπω», τόνισε η Μαρία Ιωαννίδου.

«Ο σύντροφός μου ο Δημήτρης ήταν θαυμαστής του Γερμανού, όχι δικός μου, είναι Αιθίοπας. Προτίμησα τη δουλειά από την οικογένεια. Έκανα πολλές αμβλώσεις και το έχω μετανιώσει φρικτά. Πριν «φύγει» ο Γερμανός είχαμε κάνει εξωσωματική, πήγε καλά, αλλά δεν το καταφέραμε», αποκάλυψε.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Mega Καλημέρα!

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Ιωαννίδου: «Έπεσα θύμα βιασμού! Αν σας πω ονόματα θα ανατριχιάσετε...»

«Χείμαρρος» η Μαρία Ιωαννίδου: «Τον Φιλιππίδη να τον πατήσουμε; Φτάνει, καταστράφηκε! Τελείωσε»!

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved