Σασμός: Πάρτι με απίθανη τούρτα για το τέλος των γυρισμάτων του Πετρή: «Κλαίμε τον μακαρίτη!»
Media

Σασμός: Πάρτι με απίθανη τούρτα για το τέλος των γυρισμάτων του Πετρή: «Κλαίμε τον μακαρίτη!»

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του Κώστα Νικούλι για τον Σασμό και οι συνάδελφοί του έσπευσαν να το γιορτάσουν μαζί του με ένα πάρτι... troll!

Oι νεότεροι ηθοποιοί της σειράς, κυρίως εκείνοι που έχουν παίξει τις περισσότερες σκηνές μαζί του στη σειρά, όπως η Εριέττα Μανούρη ή η Δανάη Παππά, οι οποίες ήταν οι δύο γυναίκες που τον διεκδικούσαν ερωτικά, έστησαν ένα πολύ όμορφο πάρτι για εκείνον. Μάλιστα, το πάρτι είχε και... τούρτα! Κάπως μακάβρια η αλήθεια είναι αλλά ήταν πράγματι πολύ αστεία η όλη κατάσταση.

Στο πάρτι που στήθηκε σε μπαρ της Αθήνας χθες το βράδυ το παρών έδωσαν επίσης η Σάντυ Χατζηωιάννου αλλά και ο Θανάσης Πατριαρχέας ενώ βρέθηκαν εκεί επίσης ο αγαπημένος της Δανάης Παππά, Λάμπρος Λάζαρης ο οποίος και απαθανάτισε τις στιγμές αυτές με ένα βίντεο.

Παρόντες επίσης στο πάρτι η Ευγενία Σαμαρά η οποία συνοδευόταν από τον σύντροφό της Γιάννη Ποιμενίδη, όλοι φίλοι του Κώστα Νικούλι ο οποίος, όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια, θα μας αποχαιρετήσει με τον πιο σκληρό τρόπο ως Πετρής αφού θα σκοτωθεί από... αδέσποτη σφαίρα και μάλιστα από τα χέρια του Αστέρη.

Καταλαβαίνετε τι πρόκειται να επακολουθήσει για τους ήρωες της σειράς. Μέχρι τότε, κάποιοι εκ των συντελεστών είπαν να τον αποχαιρετήσουν με αυτό το όμορφο πάρτι και μία τούρτα που ανέφερε το όνομα του ήρωα που υποδύεται ο Κώστας Νικούλι, δηλαδή τον Πέτρο Βρουλάκη.

Ο ίδιος ο ηθοποιός έδειξε να χαίρεται πολύ με τον υπέροχο αυτό αποχαιρετισμό των συναδέλφων του μετά από μία υπέροχη συνεργασία.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την υπέροχη βραδιά:

Δείτε παρακάτω βίντεο από το χθεσινό πάρτι:

Διαβάστε επίσης:

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Ο Ηλίας είναι επηρεασμένος από τον Σασμό και γίνεται το έλα να δεις

Σασμός: Ο γάμος της Θοδώρας και το φονικό που θα συγκλονίσει

Σασμός: Ο Άγγελος αποχαιρετά τον Πετρή! Η συγκινητική ανάρτηση του Πατριαρχέα για τον Κώστα Νικούλι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved