Άγριες μέλισσες: «Ο Θέμης είναι θύμα της γοητείας της Μυρσίνης»
Media

Άγριες μέλισσες: «Ο Θέμης είναι θύμα της γοητείας της Μυρσίνης»

Άγριες μέλισσες: Ο άνθρωπος που διευθύνει το καπνεργοστάσιο του Δούκα-Σεβαστού έχει τα δικά του κίνητρα και, φυσικά, πολλές φιλοδοξίες.

Γι’ αυτό και σύντομα συμμαχεί με τη Μυρσίνη, κερδίζει την εμπιστοσύνη της και διεκδικεί μέχρι και την καρδιά της. Ο Γιώργος Παπαπαύλου μίλησε για την περιπέτεια που ζει φέτος στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1.

Πώς προέκυψε η συμμετοχή σας στις «Άγριες μέλισσες»;

Είχα δεχθεί πρόταση συνεργασίας και στον πρώτο και στο δεύτερο κύκλο και τελικά «έκατσε» στον τρίτο! Τις «Άγριες μέλισσες» τις έβλεπα όποτε δεν είχα θέατρο, κι έτσι, όταν έγινα μέλος της ομάδας του Διαφανίου, ήξερα πολύ καλά τον καθένα και μπήκα εύκολα στην παρέα τους.

Ποιος είναι ο Θέμης;

Σύμφωνα με το σενάριο της Μελίνας Τσομπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη, είναι ένας μορφωμένος, γοητευτικός και αρκετά φιλόδοξος άντρας. Οι δυο τους τον περιγράφουν με κάθε λεπτομέρεια και έτσι έχω γερά πατήματα. Ο Θέμης ενδιαφέρεται για ένα πράγμα: πώς θα προοδεύσει ο ίδιος. Συνεργάζεται με έναν πολύ σκληρό επιχειρηματία, τον Δούκα Σεβαστό, και ξέρει ποιες είναι οι κόκκινες γραμμές που δεν πρέπει να περάσει μαζίτου για να μη βρεθεί εκτός παιχνιδιού. Αυτό που προσπαθεί, ως διευθυντής της καπνοβιομηχανίας του Δούκα, είναι να φέρει περισσότερα κέρδη ώστε να τον ευχαριστήσει. Έχουν, όμως, διαφορετικό τρόπο σκέψης όσον αφορά τα επιχειρηματικά. Απλώς, επειδή ξέρει και το σκοτάδι που κουβαλάει το αφεντικό του και το μαύρο παρελθόν του, δεν θέλει να νιώσει και ο ίδιος τις συνέπειες της δυσμένειας ενός σκληρού ανθρώπου. Έτσι, κάνει πάντα ένα βήμα πίσω, γιατί ο Δούκας δεν το έχει και σε τίποτα να τον πνίξει!

Είναι ο Δούκας το πιο αδίστακτο πρόσωπο της σειράς;

Στις «Άγριες μέλισσες», ως αρνητικούς ήρωες έχουμε δει τον Μάνο Βόσκαρη, τον Θωμά Κυπραίο, τώρα τον Ακύλα, τον Μελέτη, τον Κλεομένη. Έχουμε πολλούς αδίστακτους. Ναι, ο Δούκας Σεβαστός είναι μια πολύ σκληρή προσωπικότητα, αλλά το ίδιο σκληρή είναι και η Μυρσίνη. Και οι δύο, Δούκας και Μυρσίνη, είναι απόλυτοι χαρακτήρες με εμμονές. Οι άνθρωποι γίνονται σκληροί λόγω της έλλειψης αγάπης. Ο Δούκας δεν αγαπήθηκε μικρός από τον πατέρα του και κουβαλά παιδικά τραύματα και η Μυρσίνη δεν μπορεί ακόμη να διαχειριστεί ως μάνα το θάνατο του Σέργιου. Από εκεί πηγάζει και η εμμονή της να εξοντώσει τις αδελφές Σταμίρη.

Ο κόσμος τι σου λέει στο δρόμο; Η αναγνωρισιμότητα που δίνουν οι «Άγριες μέλισσες» σε έναν ηθοποιό είναι τεράστια...

Ισχύει. Οι άνθρωποι στο δρόμο μού λένε «Θέμη, πάρε τη Μυρσίνη και φύγε! Πάρ’ τη μακριά!».

Τελικά, υπάρχει μεταξύ τους κάτι ερωτικό;

Ναι, υπάρχουν αισθήματα. Ο Θέμης έχει πέσει... θύμα της γοητείας της Μυρσίνης, η οποία είναι μια πολύ όμορφη και γοητευτική γυναίκα, αρχοντική, κομψή, μορφωμένη, αριστοκρατική, με προσωπικότητα. Νιώθει πράγματα για αυτήν και τη φλερτάρει. Θέλει η Μυρσίνη να ανταποκριθεί. Μιλάμε βασικά για έναν παράνομο έρωτα. Η Μυρσίνη έχει πονέσει από την απιστία του Δούκα με τη φίλη της, την Αντιγόνη. Επιδιώκει να έχει τον Θέμη δίπλα της, από κοντά, για να μαθαίνει τις οικονομικές κινήσεις του Δούκα. Όσο ο Δούκας παραμένει με την Αντιγόνη ερωτικά, η Μυρσίνη φοβάται. Εκείνος έχει φτιάξει ξανά έναν οικονομικό κολοσσό και η γυναίκα του θέλει να ξέρει πού επενδύει τα χρήματά του.

Γιατί ο Δούκας και η Μυρσίνη δεν χωρίζουν;

Εκείνη την εποχή ήταν πολύ δύσκολο να χωρίσουν τα ζευγάρια και ας υπήρχαν προδοσίες και απιστίες. Αυτό το ζευγάρι αγαπήθηκε πολύ, έκανε τέσσερα παιδιά, έζησε την απώλεια του πρωτότοκου γιου, έχει έναν εγγονό, οπότε κρατά τα προσχήματα για την κοινωνία. Έφτασαν πολλές φορές σε σημείο να χωρίσουν, αλλά δεν το έκαναν. Τους συνδέουν τόσα μυστικά, ψέματα, φόνοι, θάνατοι, μίση και πάθη.

Ο Θέμης ξέρει όλο το παρελθόν της Μυρσίνης;

Ο Θέμης ξέρει ότι και ο Δούκας και η Μυρσίνη έχουν ακραίες συμπεριφορές, έντονα χαρακτηριστικά και εκρήξεις και δεν θέλει να τα μάθει, ούτε να τα γνωρίσει περισσότερο. Κάποια δείγματα από την τρέλα του Δούκα και τα νεύρα του, άλλωστε, τα έχει βιώσει και ο ίδιος. Προτιμά να κρατηθεί έξω από αυτό, να μην προκαλέσει την τύχη και τη μοίρα του. Ο Θέμης ίσως να αγνοεί μέχρι πού μπορούν να φτάσουν αυτοί οι δυο άνθρωποι, όπως το να κάψουν ένα χωριό ή να γίνουν οι ίδιοι τιμωροί και δικαστές στις πράξεις άλλων. Αλλά τη σκληρότητα του Δούκα την έχει γνωρίσει.

Πηγή:7ΜέρεςTV

Διαβάστε επίσης:

Άγριες μέλισσες: Ο Δούκας αλλάζει! Με το Διαφάνι κόντρα στον Ακύλα

Άγριες μέλισσες: Ο Σόλων Τσούνης μπαίνει στη σειρά και θα περιπλέξει τη ζωή της Δρόσως

Η γκάφα του Γιώργου Ηλιόπουλου: «Έπρεπε να πάω στο τηλεπαιχνίδι του Κουρή, αλλά εγώ πήγα αλλού»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved