Άγριες μέλισσες: Σαββιδάκης: «Ο Ακύλας έχει βάλει λυτούς και δεμένους για να εξαφανίσει το χωριό»
Media

Άγριες μέλισσες: Σαββιδάκης: «Ο Ακύλας έχει βάλει λυτούς και δεμένους για να εξαφανίσει το χωριό»

Ο Κωστής Σαββιδάκης υποδύεται τον παπα-Γρηγόρη στις «Άγριες μέλισσες».

Ο ηθοποιός μίλησε για το ρόλο του στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 και για τις εξελίξεις που έρχονται.

-Η χούντα έχει κάνει πιο δύσκολη τη ζωή του παπα-Γρηγόρη;

«Γενικά, έχει κάνει δύσκολη τη ζωή στο Διαφάνι και σε όλη την Ελλάδα εκείνη την εποχή. Αυτό ισχύει και για τον παπα-Γρηγόρη και να δούμε πού θα μας βγάλει όλο αυτό».

- Στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι συγχωριανοί του, τον έχουν περισσότερο ανάγκη;

«Ναι, και ευτυχώς -νομίζω αυτό ισχύει στην Ελλάδα- πάντα στα δύσκολα γινόμαστε μια γροθιά. Όταν είμαστε ενωμένοι, καταφέρνουμε πολύ περισσότερα πράγματα. Ναι, τον έχουν ανάγκη, θα βοηθήσει όσο μπορεί και θα τους ενώσει όσο μπορεί, για να πάνε καλύτερα τα πράγματα».

- Πώς βλέπει τη συμμαχία του Δούκα με το χωριό; Είναι θετικός απέναντι σε αυτή την εξέλιξη;

«Είναι θετικός στο να γίνει κάτι καλό για το χωριό. Ουσιαστικά ο Ακύλας έχει βάλει λυτούς και δεμένους για να εξαφανίσει το χωριό, να το διαγράψει από το χάρτη και να γίνει στο Διαφάνι το αεροδρόμιο. Το χωριό από μόνο του δεν μπορεί να αποτρέψει αυτή την εξέλιξη, ούτε ο Δούκας μόνος του, οπότε τους κάνει την πρόταση να συμμαχήσουν. Είναι δύσπιστοι όλοι, αλλά καταλαβαίνουν ότι για το καλό του χωριού πρέπει να ενωθούν, ό,τι κι αν έχει συμβεί ανάμεσά τους. Οπότε θα συμμαχήσουν με έναν τρόπο».

- Ο Ακύλας είναι ο μεγάλος εχθρός όλων αυτή τη στιγμή. Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος του παπα-Γρηγόρη;

«Να διαλυθεί το χωριό και να μην υπάρχει ομόνοια, όποιος και να είναι απέναντι του ο κακός, είτε ο Ακύλας είτε ο Δούκας, η Μυρσίνη ή οποιοσδήποτε. Θέλει να είναι ενωμένο το χωριό και να τους βλέπει όλους αγαπημένους».

- Όλοι θεωρούν τον Θανασάκη ένα παιδί που έχει χάσει το δρόμο του και προσπαθούν να τον συνετίσουν. Θα παίξει ρόλο ο παπα-Γρηγόρης σε αυτό;

«Στα επεισόδια που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι, αλλά λογικά στηρίζει όσο μπορεί κι αυτός. Πάντως, η οικογένειά του έχει πέσει πάνω του με έναν πολύ ωραίο και έξυπνο τρόπο, όπως και ο Άγγελος. Θα υπάρξουν βέβαια πολλές εξελίξεις, αλλά θα βοηθήσουν πολύ».

- Το νέο κοινοτάρχη, τον Κυριάκο, πώς τον αντιμετωπίσει;

«Είναι υπέρ της ενότητας. Αν δεν τον βοηθήσουν οι συγχωριανοί του, θα τον διώξουν και θα φέρουν κάποιον άλλον στη θέση του. Την έκανε αυτή την πρόταση και ο Κυριάκος. Είναι, λοιπόν, υπέρ του να τον βοηθήσουν και νομίζω ότι προς τα εκεί πάει πράγμα».

- Τον Ζάχο τον εμπιστεύεται;

«Τον καταλαβαίνει, τον εμπιστεύεται, ξέρει ότι δεν είναι κακός και δεν κρατάει κακία. Υπάρχει, βέβαια, ο έρωτάς του για την Ελένη που δεν έχει σβήσει και είναι λογικό ένας ερωτευμένος άνθρωπος να κάνει πράγματα που πολλές φορές δεν τα σκέφτεται. Νομίζω ότι ο παπα-Γρηγόρης τον καταλαβαίνει σε πολλά πράγματα και είναι ένας από αυτούς που πιστεύουν ότι βοηθάει το χωριό με τον τρόπο του και είναι καλό να βρίσκεται εκεί», είπε στον Τηλεθεατή.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Καρακάση: «Οι Άγριες Μέλισσες χτυπήθηκαν από τον κορονοϊό, είναι αρκετοί αυτοί που κόλλησαν»

Δανάη Μιχαλάκη: Γιατί αντικαταστάθηκε στο θέατρο - Τι θα γίνει με τις Άγριες Μέλισσες (Video)

Άγριες Μέλισσες: Μεγάλη ανατροπή- Ο Νικηφόρος κάνει πρόταση γάμου στη Ρένα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved