Ο «παπα-Γρηγόρης» πήγε στο σούπερ μάρκετ και του τράβηξαν το μούσι για να δουν αν είναι αληθινό
Media

Ο «παπα-Γρηγόρης» πήγε στο σούπερ μάρκετ και του τράβηξαν το μούσι για να δουν αν είναι αληθινό

Άγριες μέλισσες: Στις δύσκολες μέρες που βιώνει το Διαφάνι, ο παπα-Γρηγόρης προσπαθεί να κρατήσει ενωμένο το χωριό και να τους βλέπει όλους αγαπημένους.

Ο Κωστής Σαββιδάκης που τον υποδύεται μίλησε για το αν ο κόσμος τον έχει ταυτίσει με τον ήρωα του, για τη σχέση του με τον Θεό και για το αν του έχει συμβεί ποτέ κάτι αστείο με κάποιον θαυμαστή της σειράς.

-Σε τέτοιες δύσκολες εποχές όπως αυτή που βιώνει τώρα το Διαφάνι, η Εκκλησία ήταν πάντα ένα καταφύγιο για τους ανθρώπους;

«Νομίζω ότι ο Θεός ήταν πάντα εκεί στις προσευχές μας για να μας δώσει δύναμη και κουράγιο. Τώρα, αν στην εκκλησία υπήρχε ένας παπάς, τον οποίο εμπιστευόταν ο κόσμος, σίγουρα ήταν ένα συν για να πάει εκεί και να πάρει δύναμη. Και στο Διαφάνι ο παπάς είναι αγαπητός, οπότε τον εμπιστεύονται οι συγχωριανοί του».

- Εσάς ποια είναι η σχέση σας με τον Θεό;

«Πολύ καλή, ουσιαστικά έχω μεγαλώσει μέσα σε εκκλησία ως παπαδάκι. Ο νονός μου ήταν παπάς, οπότε ήμουν και είμαι μέσα στη θρησκεία και την εκκλησία. Πιστεύω, αν αυτό λέει κάτι».

- Ο κόσμος σας έχει ταυτίσει με το ρόλο του παπα-Γρηγόρη. Έχει συμβεί ποτέ κάτι αστείο με κάποιον θαυμαστή της σειράς;

«Κάποια στιγμή ήμουν στο σούπερ μάρκετ κι ήταν μια γιαγιά μπροστά μου, της οποίας της έπεσε κάτι κι έσκυψα, το έπιασα και της το έδωσα. Μόλις με είδε μου έπιασε το μούσι, το τράβηξε και χωρίς να πει τίποτα σε μένα, γύρισε στην ταμία και της είπε: “Αληθινό είναι!”. Έχουν συμβεί κι άλλα πολλά, αυτό είναι και το ευχάριστο, το δώρο του ηθοποιού, να υπάρχει αυτή η αγάπη από τον κόσμο. Είναι ευλογία να βγαίνεις έξω και να σου μιλούν άγνωστοι άνθρωποι».

- Ετοιμάζετε κάτι άλλο αυτό τα διάστημα;

«Όχι, όπως είναι τα πράγματα με τις αποφάσεις που παίρνονται για τα θέατρα, για τε εστιατόρια νομίζω ότι είναι λίγο ρίσκο να μπαίνεις σε μια διαδικασία, να κάνεις πρόβες: για δύο-τρεις μήνες και μετά να μην μπορείς να πας να παίξεις. Είναι χάσιμο χρόνου και στην ηλικία μου εκτιμάς διαφορετικά το χρόνο. Λες αυτό το χρόνο που θα ξοδέψω για να κάνω πέντε ώρες πρόβες, προτιμώ να τον περάσω με αγαπημένα πρόσωπα ή κάπου που να θέλω εγώ πάρα πολύ», είπε στον Τηλεθεατή.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Καρακάση: «Οι Άγριες Μέλισσες χτυπήθηκαν από τον κορονοϊό, είναι αρκετοί αυτοί που κόλλησαν»

Δανάη Μιχαλάκη: Γιατί αντικαταστάθηκε στο θέατρο - Τι θα γίνει με τις Άγριες Μέλισσες (Video)

Άγριες Μέλισσες: Μεγάλη ανατροπή- Ο Νικηφόρος κάνει πρόταση γάμου στη Ρένα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved