Ηλιος: Παπατριανταφύλλου: «Το βασικό μέλημα του Χρήστου και της Σοφίας είναι να αποκτήσουν παιδί»
Media

Ηλιος: Παπατριανταφύλλου: «Το βασικό μέλημα του Χρήστου και της Σοφίας είναι να αποκτήσουν παιδί»

Για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου, ως υπαστυνόμος Χρήστος Νικολίδης, κυνηγάει το έγκλημα στην καθημερινή σειρά «Ηλιος» του ΑΝΤ1.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του ανέφερε αν έχει εξοικειωθεί με την τηλεόραση και αν του αρέσει όπως έχει εξελιχθεί ο ήρωάς του ως χαρακτήρας.

Φέτος που είστε δεύτερη χρονιά στον Ήλιο έχετε εξοικειωθεί με την τηλεόραση;

«Εχω εξοικειωθεί με τη συγκεκριμένη δουλειά, όχι με το μέσο, θα χρειαστούν αρκετές δουλειές και μακάρι να έρθουν, για να μάθω τα τερτίπια του καλά».

Πάντως και αυτή τη σεζόν η σειρά δεν έχει χάσει στο ελάχιστο το σασπένς.

«Είναι όντως πολύ ενδιαφέρουσα, καθώς είναι πολλοί οι γκεστ που παίρνουν μέρος. Ο πυρήνας του καστ παραμένει κατά 80% ο ίδιος και οι καινούριοι συνεργάτες μάς μπολιάζουν με τη δική τους ενέργεια και αυτό μάς δίνει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση».

Σας αρέσει όπως έχει εξελιχθεί ο ήρωάς σας ως χαρακτήρας;

«Αυτό που μου αρέσει στον Χρήστο είναι ότι είναι γήινος, σίγουρα με τις υπερβολές του. αλλά και με όλες τις μετριότητες που έχει ένας κανονικός άνθρωπος. Αγαπάει τη δουλειά του, αλλά δεν είναι πολύ καλός σε αυτή, αγαπάει τη γυναίκα του, αλλά δεν είναι και ο ιδανικός σύζυγος. Αυτή η μετριότητα αγγίζει πολλές φορές την πραγματικότητα».

Πάντως με τον Δημήτρη Λαϊνά η φιλία του παραμένει δυνατή.

«Κάποια στιγμή η Δάφνη πήγε να τους τα κάνει μαντάρα και να δημιουργηθεί ανάμεσά τους μια ρωγμή, αλλά την πρόλαβαν. Η φιλία τους είναι πολύ καθαρή και στους ίδιους και στους υπόλοιπους, αλλά πια και στο κοινό».

Και οι δύο θεωρούν ιερό χρέος και λειτούργημα αυτό που κάνουν. Ομως την έκαναν την παρατυπία τους. Δηλαδή η Δάφνη φυγαδεύτηκε.

«Η Δάφνη έχει παρανομήσει και αυτό δεν αλλάζει, αλλά από την άλλη δεν μπορώ να μη λάβω υπόψη μου και την αδυναμία του Χρήστου στο παιδί του. Τη συγκεκριμένη στιγμή σκέφτηκε ποιο θα ήταν το μικρότερο κακό που θα μπορούσε να δημιουργήσει. Είναι ένας τρόπος με τον οποίο σκέφτομαι και ο ίδιος ως Αλέξανδρος. Είναι δίχτυ ασφαλείας. Και όλα να πάνε στραβά, ξέρω ότι τη στιγμή εκείνη έκανα το καλύτερο δυνατό».

Και η σχέση του με τη Σοφία όμως είναι πολύ δυνατή. Η γυναίκα τού δέχτηκε το μωρό, τη Δάφνη, και όλες τις παρορμητικές της ενέργειες, που μάλιστα την έβαλαν σε κίνδυνο.

«Η Σοφία έχει αποδείξει έμπρακτα πολλές φορές την αγάπη της στον Χρήστο. Από τον τρόπο που διαχειρίστηκε το παιδί, τη Δάφνη, τον τρόπο που διαχειρίστηκε ο Χρήστος τη φυγάδευση της Δάφνης και από το πόσο προστατευτικά λειτούργησε ως προς τον άντρα της, αντιμετωπίζοντας η ίδια τον διοικητή και, φυσικά, από το πόσο θέλει ένα ακόμη παιδί».

Θα τα καταφέρουν;

«Αυτό είναι το βασικό τους μέλημα. Το συζητούν και το προσπαθούν. Και ο Χρήστος αγαπάει τη Σοφία και το έχει δείξει αν και οι δονκιχωτισμοί του δεν είναι τόσο έμπρακτοι όσο έμπρακτα δείχνει την αγάπη της η Σοφία. Δεν είναι ώριμος στη σχέση του όσο εκείνη και λογικό, αγοράκι είναι. Ολα τα θηλυκά στη φύση είναι πιο ώριμα πλάσματα από τα αρσενικά».

Κι έχουμε και τον Στέφανο που επιτέλους συνελήφθη. Είναι επικίνδυνος και μέσα από τη φυλακή;

«Συνεχίζει το παιχνίδι. Δεν μπορεί να είναι επικίνδυvoς, αλλά αυτό που προσπαθεί είναι να ελέγχει το μυαλό της Αθηνάς. Αυτό που της κάνει, όπως έχουμε δει, να ζητάει να τη βλέπει καθημερινά στη φυλακή με πρόφαση το παιδί του, στο οποίο εκείνη είναι έγκυος, τον καθιστά επικίνδυνο. Τη χειραγωγεί και θέλει να εκμαιεύσει νέα θέλω γι’ αυτόν. Επιχείρησε και μια απόδραση, αλλά παραδόθηκε».

Και έχουμε και τον Διονύση που κατηγορείται για κακοποίηση γυναικών. Ολο αυτό βέβαια είναι στημένο από το εργοστάσιο.

«Από τη Γαλανού. Είναι δύσκολη υπόθεση, γιατί ο Διονύσης είναι φίλος. Εκτός του ότι είναι δοτικός και τους στηρίζει όλους όταν τον χρειάζονται, έχει και στην επιμέλειά του ένα κορίτσι, του οποίου ενώ ο πατέρας είναι εν ζωή, προτιμάει να μένει μαζί του. Φανταστείτε να κατηγορείται για κάτι τέτοιο. Ομως τον έχουν μπλέξει πολύ καλά σε αυτήν την υπόθεση. Η πίστη όλων για το πρόσωπό του κλονίζεται, ιδίως της Λένας που την έχει σαν κόρη του, κι εκείνος φτάνει στα όριά του».

Μέσα σε όλα η Γαλανού αποκαλύπτεται. Τι στοιχεία βρίσκει ο Λαϊνάς εναντίον της;

«Είναι σχετικά με την υπόθεση του Διονύση».

Με την κόρη της γιατί έχει αντιπαλότητα;

«Γιατί έχει εξαφανιστεί ο αρραβωνιαστικός της και θεωρεί εκείνη υπεύθυνη. Η μικρή μπλέκει με ναρκωτικά εξαιτίας αυτού του γεγονότος και πέφτει σε κατάθλιψη ενώ ο πατέρας του νεαρού μπαίνει στο κύκλωμα του εργοστασίου για να ανακαλύψει τι του έχει συμβεί. Η αστυνομία συλλαμβάνει τον πατέρα θεωρώντας ότι είναι μέλος αυτού του κυκλώματος και όταν τους εξηγεί, αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι και να αποκαλύπτονται τα όσα έχει κάνει η Γαλανού».

Ποια ιστορία κρύβει η μικρή Αζίζα που βρίσκει η Αλίκη;

«Είναι μια δύσκολη υπόθεση. Υπάρχουν ένα σκοτεινό μυστικό κι ένα γεγονός στο οποίο η μικρή είναι μάρτυρας», είπε στο TV24.

Διαβάστε επίσης:

Ήλιος: Ο Στέφανος τραυματίζεται μόνος του στη φυλακή και τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο

Ήλιος: Η Αλίκη βρίσκεται μπλεγμένη σε μια νέα περιπέτεια

Ήλιος: Όλοι είναι αναστατωμένοι αφού δεν έχει βρεθεί ακόμη το πτώμα του Στέφανου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved