Βανδή: Η συγκίνησή της και η εξομολόγηση για τον έρωτα: «Θέλω να κάνω αυτή την αποκάλυψη...»
Media

Βανδή: Η συγκίνησή της και η εξομολόγηση για τον έρωτα: «Θέλω να κάνω αυτή την αποκάλυψη...»

Ένα τραγούδι ακόμα: Μια συγκλονιστική στιγμή παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής (21-01) στην εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους με τη Δέσποινα Βανδή να συγκινείται βλέποντας τον συνεργάτη και καλό της φίλο να δακρύζει με την ερμηνεία της ενώ η ίδια προχώρησε και σε μια εξομολόγησε για τον… έρωτα!

Η καθηλωτική Δέσποινα Βανδή, με το ζεστό της χαμόγελο, το εντυπωσιακό ταλέντο της και την επιβλητική παρουσία της, μας μάγεψε και μας παρέσυρε σε μια υπέροχη μουσική και άκρως συναισθηματική βραδιά.

Κατά τη διάρκεια αυτής ο Γιώργος Θεοφάνους είπε:

«Δεν ξέρω… αν φεύγει ο έρωτας…» με τη Δέσποινα να απαντά: «Θέλω να κάνω αυτή την αποκάλυψη… Οι άνθρωποι αλλάζουν, Γιώργο μου. Εξελίσσονται με τα χρόνια, με τα πράγματα που συμβαίνουν. Η αγάπη υπάρχει αλλά ο έρωτας μπορεί να φύγει… Πρέπει οι άνθρωποι να το προσπαθούν, να μη φύγει ο έρωτας. Δεν αφήνεται… Όλα θέλουν την φροντίδα τους», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.

Την ίδια ώρα ο Γιώργος Θεοφάνους δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του ακούγοντας την να τραγουδά το «Ίσως φταίνε τα φεγγάρια». Εκείνη συγκινήθηκε με τη στιγμή να είναι γεμάτη συναισθήματα!

Δες τα βίντεο

Διαβάστε επίσης

Ένα τραγούδι ακόμα: Τα «έσπασε» η Βανδή! Τραγούδησε Guns N’ Roses κι έγινε χαμός!

Δέσποινα Βανδή: Η κορυφαία αποκάλυψη για την συνεργασία της με τον Πάριο: «Κόντεψα να λιποθυμήσω»

Δέσποινα Βανδή: Η σπάνια εξομολόγηση στον Θεοφάνους: «Δεν το βρίσκω κακό, αυτή είναι η αλήθεια μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved