Έξω φρενών η Σίσσυ Χρηστίδου: Χαμός στον αέρα με τον δικηγόρο του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό
Media

Έξω φρενών η Σίσσυ Χρηστίδου: Χαμός στον αέρα με τον δικηγόρο του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό

Χαμογέλα και πάλι: Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε ο δικηγόρος του ιερέα που κατηγορείται ότι βίαζε εντός της εκκλησίας μία ανήλικη κοπέλα στα Κάτω Πατήσια.

Ο ίδιος τόνισε πως ο εντολέας του αρνείται τις όποιες κατηγορίες ενώ δεν δίστασε να πει πως είναι της μόδας τέτοιου είδους καταγγελίες κάνοντας έξω φρενών την παρουσιάστρια.

«Για να μπορέσει να αποδειχθεί το έγκλημα του βιασμού, καταλαβαίνετε ότι είναι της μόδας, μετά την κυρία Μπεκατώρου, η οποία θυμήθηκε και καλώς θυμήθηκε μετά από 25 χρόνια να καταγγείλει μια ψυχολογική πίεση ή εξαναγκασμό ή βιασμό, όπως ήθελε και μετά από αυτή την καταγγελία ακολούθησαν πάμπολλες καταγγελίες», είπε αρχικά ο δικηγόρος.

«Έγινε μόδα πλέον να καταγγέλλουν…», είπε ξανά ο δικηγόρος.

«Για ποια μόδα μιλάτε;», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.
«Αν αύριο, έρθει κάποια κοπέλα και καταγγείλλει μια 15χρονη που είχε πάει σε ένα κλαμπ τον κύριο Βασάλο που είναι όμορφο παιδί χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις σημαίνει ότι είναι ένοχος; Έγινε μόδα πλέον», συνέχισε ο δικηγόρος του ιερέα.

Ο Νίκος Συρίγος, μάλιστα, έξαλλος άρχισε να φωνάζει: «Δεν είναι μόδα, μην το ξαναπείτε αυτό, σταματήστε κάποια στιγμή. Έλεος δηλαδή!».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Παπαγεωργίου: Ο απίθανος τρόπος που έκανε πρόταση γάμου στη Δανάη Μιχαλάκη

Καγιά: «Δε μου έλειψε το GNTM γιατί το θρήνησα. Μέχρι να πάρω την απόφαση είχα πάθει ψυχοσωματικά»

Καραβάτου: Κατέρρευσε on air: «Ήταν όλα μαζεμένα. Ένιωσα σαν να περνάει η ζωή από μπροστά μου…»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved