Showbiz

Γιώργος Παπαγεωργίου: Ο απίθανος τρόπος που έκανε πρόταση γάμου στη Δανάη Μιχαλάκη

Gossip-tv Team

Καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι ήταν ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς του MEGA «Σκοτεινή Θάλασσα».

Ο γνωστός ηθοποιός, γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού ο οποίος έχει την ίδια υποκριτική δεινότητα με τη μητέρα του, μίλησε για όλα ενώ περιέγραψε με πολύ χιούμορ τον τρόπο που έκανε πρόταση γάμου στη σύζυγό του Δανάη Μιχαλάκη.

«Δεν ήταν κάτι εντελώς ξαφνικό, το είχαμε συζητήσει. Όμως η έκπληξη έγινε γιατί δεν το περίμενε πότε θα γίνει. Έγινε ένα χρόνο πριν τον γάμο, στα γενέθλιά της, σε μια παραδοσιακή και ρομαντική ταβέρνα. Υπό τους ήχους δύο κανταδόρων, της έδωσα το μονόπετρο» αποκάλυψε ο Γιώργος Παπαγεωργίου καθώς περιέγραφε μία πολύ όμορφη στιγμή του με τη γυναίκα του, την τηλεοπτική Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες.

Ο ίδιος συνέχισε: «Υπάρχει όμως και μια λεπτομέρεια που παραλίγο να χαλάσει αυτήν την ρομάντζα. Είχα πάρει ένα κουτί για το δαχτυλίδι και μέσα υπήρχε ένα φωτάκι, το οποίο φώτιζε διακριτικά κι ωραία, αν άνοιγες το κουτί από την σωστή μεριά.

Έτσι όπως ήταν το κουτί, η Δανάη πήγε να το ανοίξει από την κάτω μεριά με αποτέλεσμα να χαλάσει όλο το εφέ. Της είπα όχι μη. Οπότε ήταν καντάδα και μετά "α δεν το πιστεύω"».

Δείτε παραπάνω το βίντεο με τα όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός:

Διαβάστε επίσης:

Παπαγεωργίου-Μιχαλάκη: Ο παράφορος έρωτας και τα τρυφερά λόγια: «Με έκανε να πιστέψω στο για πάντα»

Δανάη Μιχαλάκη: Γιατί αντικαταστάθηκε στο θέατρο - Τι θα γίνει με τις Άγριες Μέλισσες (Video)

Δανάη Μιχαλάκη: Με το κινητό... σκουλαρίκι η τηλεοπτική Δρόσω στην καρδιά του Κολωνακίου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved