Δανάη Μιχαλάκη: Με το κινητό... σκουλαρίκι η τηλεοπτική Δρόσω στην καρδιά του Κολωνακίου!
Gossip Cam

Δανάη Μιχαλάκη: Με το κινητό... σκουλαρίκι η τηλεοπτική Δρόσω στην καρδιά του Κολωνακίου!

Η Δανάη Μιχαλάκη, λίγες ώρες μετά την έλευση του 2022 έκανε τις πρώτες τις πρωινές βόλτες, με το casual outfit της σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και την... τσακώσαμε. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο την γνώρισε μέσα από την επιτυχημένη δραματική σειρά του ANT1 "Άγριες Μέλισσες" και την αγάπησε πολύ.

Ο λόγος φυσικά για την Δανάη Μιχαλάκη, η οποία υποδύεται τη μια από τις αδερφές Σταμίρη και κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv την αποθανάτισε να κάνει τις βόλτες της στην καρδιά της Αθήνας, σε κεντρικούς δρόμους του Κολωνακίου, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με ένα outfit, που της προσέφερε άνεση και παράλληλα στυλ. Η ίδια επέλεξε να φορέσει μια μαύρη φόρμα και ένα μακρύ μπεζ πουλόβερ, ενώ το σέταρε με ένα μαύρο μακρύ παλτό.

Στην εμφάνισή της, αυτό που ξεχώρισε ήταν ότι την είδαμε και χωρίς ίχνος μακιγιάζ και είδαμε το πόσο όμορφη είναι και χωρίς να είναι περιποιημένη και βαμμένη, όπως την έχουμε συνηθίσει πίσω από την τηλεόραση. Η ίδια φαίνεται να είναι αρκετά πολυάσχολη, καθώς δεν σταμάτησε να μιλάει στο κινητό της και να το έχει πραγματικά σαν... σκουλαρίκι.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Σολωμού: Η νέα χρονιά την βρήκε ερωτευμένη!

Ξέρω τι έκανες χθες το βράδυ: Πού διασκέδασαν οι celebrities αυτές τις γιορτινές μέρες;

Αποκλειστικό: Τι έκανε ο Οικονομόπουλος λίγες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved