Media

Τάσος Ιορδανίδης: «Κάποια στιγμή είπα ότι έπρεπε να αντιδράσω και να παλέψω... Τα κατάφερα»

Gossip-tv Team

Ο  Τάσος Ιορδανίδης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός, μιλώντας για τις συνεχείς απογοητεύσεις που είχε βιώσει στο παρελθόν, καθώς και τον ρόλο που έπαιξε σε αυτό η γυναίκα του,Θάλεια Ματίκα

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της γενιάς του, ο οποίος και τη φετινή σεζόν, έχει γίνει ακόμα πιο αγαπητός, με τον πρωταγωνιστικό ρόλο, που κατέχει στην δραματική σειρά του MEGA "Η Γη της Ελιάς".

Ο Τάσος Ιορδανίδης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα Δε Γινεται" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός, μιλώντας για όλους και για όλα. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την περίοδο της κατάθληψης που είχε διανύσει, καθώς και το πόσο σημαντική ήταν η στήριξη από την αγαπημένη του γυναίκα, Θάλεια Ματίκα. Ο Τάσος Ιορδανίδης αποκάλυψε πως με τις συνεχείς απογοητεύσεις είχε βάλει πολλά παραπάνω κιλά, τα οποία και τα έχασε, μόλις αισθάνθηκε καλύτερα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάσος Ιορδανίδης: «Με το κομμάτι της παραγωγής ασχολήθηκα έναν χρόνο μετά που τελείωσα την σχολή. Είχα άγνοια κινδύνου και είχα μια έπαρση, η αλήθεια είναι. Έφαγα τα μούτρα μου πολλές φορές. Απογοητεύτηκα πολλές φορές και μάλιστα ένας από τους λόγους για τους οποίους πήρα την απόφαση να αδυνατίσω, μπορεί να μην ήταν η τηλεοπτική παρουσία, αλλά το γεγονός ότι είχα αφήσει τόσο πολύ τον εαυτό μου από τις απογοητεύσεις.»

«Είχα αφήσει τόσο πολύ τον εαυτό μου στο να χαίρεται τις απολαύσεις της ζωής, οι οποίες όμως έρχονταν από μια κατάθλιψη την οποία δεν την είδα διαπιστώσει ιατρικά... Πολλές φορές και με το άγχος μιας οικογένειας, πάνω σε αυτή την κατάθλιψη μού βγήκε η αντίδραση πως «όχι, πρέπει να αντιδράσεις και να παλέψεις». Η Θάλεια με απείλησε, χαριτολογώντας το λέω, μέχρι και με διαζύγιο για να μαζευτώ».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Η σκηνή με τον Μάνο που εξόργισε τους τηλεθεατές – Αυτό το spoiler δεν ισχύει!

Η Γη της Ελιάς: «Ο Μάνος είναι ο ήρωας που θα καίει τον εγκέφαλο του τηλεθεατή»

Θάλεια Ματίκα για Τάσο Ιορδανίδη: «Του χτύπησα πολλές φορές το καμπανάκι» (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved