Δήλωση δημοσιογράφου που θα συζητηθεί: «Έφυγα από τον ΑΝΤ1 γιατί ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό»
Media

Δήλωση δημοσιογράφου που θα συζητηθεί: «Έφυγα από τον ΑΝΤ1 γιατί ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό»

Τον απολαμβάναμε σε δημοσιογραφικές περιπέτειες για παραπάνω από 20 χρόνια μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 όταν ξαφνικά ο ίδιος αποφάσισε να πάει στην κρατική τηλεόραση. Ο ίδιος εξηγεί γιατί... 

Ο λόγος για τον Δημήτρη Κοτταρίδη ο οποίος εξήγησε γιατί πήρε μία τέτοια απόφαση ενώ ξεκαθάρισε ότι οι σχέσεις του με τους ιθύνοντες του σταθμού του Αμαρουσίου είναι άριστες.

Επί 20 χρόνια στο ρεπορτάζ και προέκυψε η παρουσίαση. Φεύγει το μικρόβιο του ρεπόρτερ;

Το ρεπορτάζ μού λείπει! Είναι άλλο το ρεπορτάζ στο δρόμο και οι συνθήκες δυσκολότερες, αλλά τα τελευταία χρόνια είχε περιοριστεί λόγω των συνθηκών, αλλά και των μειωμένων μπάτζετ.

Άρα, αν ήμουν τώρα σε αυτή τη θέση, μάλλον δεν θα έκανα αυτό που ήθελα. Όταν είσαι στην παρουσίαση, είσαι πιο εκτεθειμένος στον κόσμο. Πάντα πίστευα ότι καλύτεροι παρουσιαστές είναι εκείνοι που έχουν κάνει και ρεπορτάζ στο δρόμο, γιατί κατανοούν τι συμβαίνει.

Έπειτα από 20 χρόνια συνεργασίας με τον ΑΝΤ1, αλλάξατε επαγγελματική στέγη. Δύσκολη απόφαση;

Σε διαφορετική περίπτωση θα έπρεπε να μείνω στον ΑΝΤ1 και να πάρω σύνταξη, γιατί είχα και έχω άριστες σχέσεις με το κανάλι και την οικογένεια Κυριακού, που είναι σαν οικογένειά μου. Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, χωρίς να κυνηγώ ποτέ την παρουσίαση.

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: «…Από τις έξι» με τους Δημήτρη Κοτταρίδη και Γιάννη Πιτταρά - Η ημερομηνία της πρεμιέρας

Κοτταρίδης – Πιττάρας: Το «πειραχτήρι» και η εργασιομανία

Κοτταρίδης – Πιττάρας: To πρωινό ξύπνημα και η τηλεθέαση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved