Survivor: Μυριέλλα – Κατσαούνης: Τα νέα παθιασμένα φιλιά τους εξοργίζουν τους Διάσημους
Media

Survivor: Μυριέλλα – Κατσαούνης: Τα νέα παθιασμένα φιλιά τους εξοργίζουν τους Διάσημους

Survivor: Μετά το συμβούλιο, η Μυριέλλα Κουρεντή βρίσκει την ευκαιρία και δίνει το γράμμα της στον Γιώργο Κατσαούνη και… το ειδύλλιο όχι απλά συνεχίζεται, αλλά όλοι οι παίκτες θα τους δουν να ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά!

Στο τελευταίο επεισόδιο, οι Διάσημοιδεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη και έχασαν με σκορ 8-10 από τους Μαχητές οι οποίοι φυσικά πανηγύρισαν έξαλλα.

Την ατομική ασυλία κέρδισε η Μυριέλλα και στο συμβούλιο έπρεπε να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους για αποχώρηση. Οι δύο παίκτες που ψηφίστηκαν ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Με μία παραπάνω ψήφος όμως ο δεύτερος αναδείχτηκε ως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Μετά το συμβούλιο, η Μυριέλλα έρχεται κοντά με τον Κατσαούνη και αυτό εξοργίζει τους παίκτες, με πρώτη και καλύτερη την Αθηνά Ευμορφιάδη!

Η Αθηνά ακούγεται να λέει: «η Μυριέλλα προφανώς και δεν έχει διακόψει οποιαδήποτε σχέση με τον Τσάκα Τσούκα», ενώ η Μυριέλλα λέει στην κάμερα ότι κατάλαβε ο Γιώργος ότι έκανε λάθος και το έχει μετανιώσει!

«Η Μυριέλλα λέει πράγματα και ξελέει, άλλα θα σου πει το πρωί άλλα θα σου πει το βράδυ και αυτό έχει τρελάνει όλη την ομάδα γιατί συνεχώς αλλάζει τα λεγόμενά της….» λέει έξαλλη η Αθηνά!

Και η Μυριέλλα τονίζει ότι ο Τσάκα Τσούκα της ζήτησε συγγνώμη και «νομίζω ότι τα πράγματα μεταξύ μας φτιάχνουν»!

Στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε έναν δεύτερο αγώνα ασυλίας. Ποιος θα κερδίσει;

Μετά τον αγώνα ασυλίας θα γίνει χαμός στο συμβούλιο και θα υπάρξουν ανατροπές!

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω με το τι θα δούμε απόψε στο ριάλιτι επιβίωσης!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved