MasterChef: Ένα βήμα πριν το τέλος των auditions! Όλα όσα θα δούμε απόψε!
Media

MasterChef: Ένα βήμα πριν το τέλος των auditions! Όλα όσα θα δούμε απόψε!

Οι auditions του MasterChef 2022, είναι ένα βήμα πριν το τέλος τους και οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έχουν δοκιμάσει πια αρκετά πιάτα, που είτε τους εξέπληξαν θετικά, είτε τους απογοήτευσαν.

Τα κριτήρια επιλογής τους παραμένουν υψηλά και αυστηρά και δεν σκοπεύουν να χαριστούν σε κανέναν.

Οι συμμετέχοντες γνωρίζουν και εκείνοι πια καλά, πως αυτή είναι η μοναδική τους ευκαιρία να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να αφήσουν πίσω τους ανασφάλειες και άγχος, αν θέλουν να φορέσουν την πολυπόθητη λευκή ποδιά.

Μια σωστά εκτελεσμένη συνταγή, με συνέπεια, νοστιμιά και εμφάνιση, είναι αυτό που χρειάζεται για να συνεχίσουν στον διαγωνισμό. Πόσο εύκολο είναι όμως να διατηρήσει κανείς την ψυχραιμία του όταν το διακύβευμα είναι ο τίτλος του MasterChef 2022 και το έπαθλο των 50.000 ευρώ; Πόσο ευέλικτοι είναι οι υποψήφιοι ώστε να διορθώσουν άμεσα τα όποια λάθη προκύψουν;

Με διάθεση να γνωρίσουν κάθε υποψήφιο διαγωνιζόμενο του MasterChef 2022, οι τρεις chef κριτές, άλλους τους καλωσορίζουν στο παιχνίδι και άλλους, δυστυχώς, τους αποχαιρετούν νωρίς.

Χαρά, ενθουσιασμός, χιούμορ, συγκίνηση, αγωνία εναλλάσσονται, καθώς κάθε υποψήφιος μπαίνει στην κουζίνα με μοναδικό σκοπό να καταφέρει να εντυπωσιάσει τους κριτές.

Κάποιοι θα ζεσταθούν από τη φλόγα της κουζίνας του MasterChef 2022 και κάποιοι θα «καούν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved