Survivor: Γιάννης Τσολάκης: Η άγνωστη συγγένεια με την Ελένη Τσολάκη
Media

Survivor: Γιάννης Τσολάκης: Η άγνωστη συγγένεια με την Ελένη Τσολάκη

Survivor: Γιάννης Τσολάκης: Κι όμως ο πολυσυζητημένος παίκτης έχει συγγένεια με την Ελένη Τσολάκη!

Ο Γιάννης Τσολάκης στο επεισόδιο της Δευτέρας (24-01) πρωταγωνίστησε μιας που δεν ακολούθησε τους κανόνες και του επιβλήθηκε ποινή.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός στο συμβούλιο, αποκάλυψε ότι ένας παίκτης από τους Μαχητές παραβίασε έναν βασικό κανόνα του παιχνιδιού και για αυτό θα έπρεπε να «τιμωρηθεί».

Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, ο Γιάννης Τσολάκης πήρε ένα ποτήρι καφέ και παρά τις υποδείξεις των ανθρώπων της παραγωγής, εκείνος ήπιε από τον καφέ. Η ποινή ήταν ότι στα επόμενα τρία αγωνίσματα ο Γιάννης δεν θα φάει από τα έπαθλα.

Ποιος είναι ο Γιάννης Τσολάκης

Είναι ένας από τους δεκάδες ήρωες-πυροσβέστες που το περσινό καλοκαίρι πάλεψε με τις φλόγες στη φωτιά της Βαρυμπόμπης, ωστόσο ο Γιάννης έλκεται ιδιαίτερα από τα φώτα της τηλεόρασης. Σπούδασε αρχικά Κοινωνική Πολιτική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και έπειτα δημοσιογραφία σε ένα ιδιωτικό ΙΕΚ. Εχει εργαστεί ως δημοσιογράφος και παρουσιαστής σε καθημερινό magazino στην τηλεόραση.

Η συγγένεια με την Ελένη Τσολάκη

Το όνομα του ακούστηκε γνώριμο από την αρχή αφού το συνδυάζει κανείς με την παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη. Μέσα από το Instagram του παίκτη, αποκαλύφθηκε πως οι δυο τους έχουν συγγένεια και για την ακρίβεια συγκεκριμένα είναι ξαδέρφια.

Ο Γιάννης Τσολάκης είχε δημοσιεύσει κοινή του φωτογραφία με την Ελένη Τσολάκη τον Δεκέμβρη του 2015 με σχόλιο στη λεζάντα: «Με την ξαδερφούλα παρέα»

Δες φωτό από το Instagram του

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved