Media

Survivor: «Χείμαρρος» ο Τσολάκης: «Υπάρχει μια γλώσσα στους Διασήμους, που τους δηλητηριάζει»

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό συμβούλιο του νησιού (17-1) είδαμε τους Μαχητές να παίρνουν θέση για το πρόβλημα, που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα των Διασήμων. 

Μετά από την ήττα των Διασήμων στον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, εκείνοι βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού στη θέση να ψηφίσουν ακόμα έναν παίκτη από την ομάδα τους.

Οι Μαχητές ήταν εκείνοι που, με την σειρά τους, πήραν και πάλι θέση έναντι του Βαλάντη και εξέφρασαν τη γνώμη τους για όλη τη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα των Διασήμων. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του Γιάννη Τσολάκη από την ομάδα των Μαχητών, ο οποίος είπε ότι ο μόνος τρόπος για να ισορροπήσει η ομάδα των κόκκινων, θα έπρεπε να αποχωρήσει ένας συγκεκριμένος παίκτης, που κάνει "κακό" στην ομάδα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: "Μια πρώτη κουβέντα θα έκανα με τον Βαλάντη. Θέλω να πω κάτι και θα πάρω παράδειγμα από την δουλειά μου. Από μια μικρή φωτιά, μπορεί να πάρει φωτιά ένα ολόκληρο δάσος. Ο άνθρωπος μπορεί να δαμάσει τα πάντα στη ζωή του και όλα μπορεί να τα εξουσιάσει. Το μόνο που δεν μπορεί να δαμάσει ο άνθρωπος είναι η γλώσσα του. Εκεί υπάρχει μια γλώσσα, που δηλητηριάζει τα πάντα και πληγώνει τους ανθρώπους. Εγώ θα προσπαθούσα να δαμάσω αυτήν την γλώσσα."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Η απαράδεκτη φράση του Βαλάντη στην Ευρυδίκη για την υγεία της- To Twitter τον «σταύρωσε»!

Survivor: Άλλη μία ήττα για τους Διάσημους! Έτοιμοι να «δώσουν» και άλλον παίκτη για αποχώρηση!

Survivor: Η Αθηνά επιτέθηκε στον Βαλάντη: «Αν είχες τσίπα, θα είχες φύγει από μόνος σου. Κοφ'το»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved