Survivor: Η απαράδεκτη φράση του Βαλάντη στην Ευρυδίκη για την υγεία της- To Twitter τον «σταύρωσε»!
Media

Survivor: Η απαράδεκτη φράση του Βαλάντη στην Ευρυδίκη για την υγεία της- To Twitter τον «σταύρωσε»!

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο (17-1) προβλήθηκε το στιγμιότυπο από τα όσα είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού, που την έκανε να κλαίει με λυγμούς και να προκαλεί την έντονη αντίδραση, όχι μόνο της ομάδας των Διασήμων, αλλά και των Μαχητών.

Όσο προχωρούν τα επεισόδια, βλέπουμε ότι οι εντάσεις πρωταγωνιστούν στον Άγιο Δομίνικο, με ορισμένους να προσπάθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα και με άλλους να τεντώνουν το σχοινί, φτάνοντας τις καταστάσεις σε πολύ κρίσιμο σημείο.

Ήδη από το προηγούμενο συμβούλιο του νησιού το βράδυ της Κυριακής 16 Ιανουαρίου, είδαμε ότι το κλίμα μεταξύ των Διασήμων ήταν αρκετά τεταμένο και τίποτα δεν μπορούσε να φέρει την ηρεμία στην κόκκινη ομάδα του φετινού Survivor. Η σκηνή, που αποτυπώθηκε στη μνήμη των τηλεθεατών και θέλησαν να μάθουν τι ακριβώς συνέβη τελικά, ήταν η στιγμή που ο Βαλάντης προσέβαλλε την Ευρυδίκη, σχολιάζοντάς της, ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας, που την είχε ταλαιπωρήσει πολύ στο παρελθόν.

Το βράδυ της Κυριακής (16-1) η Ευρυδίκη δεν αποκάλυψε το τι ακριβώς ειπώθηκε, μιας και η ίδια ντρεπόταν να ξεστομίσει όσα της είχε πει σε ανύποπτο χρόνο ο Βαλάντης.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο θέμα προβλήθηκε στις περισσότερες από τις πρωινές εκπομπές το πρωί της Δευτέρας (17/1), οι οποίες και υποστήριζαν ότι το βίντεο δεν προβλήθηκε, μετά από απαίτηση της Ευρυδίκης.

Ωστόσο, απόψε το βράδυ (17 Ιανουαρίου), μετά από τις αντιδράσεις Μαχητών και Διασήμων απέναντι στον Βαλάντη, είδαμε το τι ακριβώς συνέβη και έτσι ξεκαθάρισε το τοπίο.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο Βαλάντης είπε στην Ευρυδίκη: "Συνήθως οι άνθρωποι μαθαίνουν από όλα αυτά που περνάνε και γίνονται καλύτεροι και εσύ δεν έγινες καλύτερος άνθρωπος".

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Μαχητές και Διάσημοι είναι πλέον ξεκάθαρο ότι είναι εναντίον του Βαλάντη και ότι στην ουσία θέλουν να βγει εκτός παιχνιδιού, για να μπορέσουν να ηρεμήσουν οι Διάσημοι κατά κάποιον τρόπο.

Από την ομάδα των Διασήμων, η Αθηνά Ευμορφιάδη του είπε ότι δεν θέλει πλέον να έχει καμία σχέση μαζί του και ότι αν είχε καταλάβει τι είχε κάνει, θα είχε τα θάρρος να φύγει από μόνος του, χωρίς να χρειαστεί να τον ψηφίσουν οι υπόλοιποι. Επίσης, ο Σάββας Κάλφας από τους Μαχητές κάλεσε όλους τους Ροδίτες να μην τον στηρίξουν και να μη δώσουν τις ψήφους τους στον Βαλάντη, γιατί δεν του αξίζει να παραμείνει μέσα στο παιχνίδι.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Οι χρήστες στο Twitter κατακεραύνωσαν τον Βαλάντη και όλα όσα είπε και ζήτησαν και εκείνοι την αποχώρησή του από τον φετινό κύκλο του Survivor, αφού μέχρι στιγμής δημιουργεί μόνο προβλήματα.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα σχετικά Tweets:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Άλλη μία ήττα για τους Διάσημους! Έτοιμοι να «δώσουν» και άλλον παίκτη για αποχώρηση!

Survivor: Ο Μαρτίκας αποκάλυψε την φράση που είπε ο Βαλάντης στην Ευριδίκη: «Είναι απαράδεκτος»

Survivor: «Βγήκαν τα φτυάρια»- Διάσημοι και Μαχητές εναντίον Βαλάντη, μετά το ξέσπασμα της Ευριδίκης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved