Media

Survivor: Άλλη μία ήττα για τους Διάσημους! Έτοιμοι να «δώσουν» και άλλον παίκτη για αποχώρηση!

Gossip-tv Team

Survivor: Μετά από έναν σκληρό αγώνα, οι Μαχητές ήταν εκείνοι που κέρδισαν και πάλι το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας!

Το ριάλιτι επιβίωσης βρίσκεται για τα καλά στην καθημερινότητά μας, μιας και οι τηλεθεατές το παρακολουθούν ανελλιπώς, δεν χάνουν επεισόδιο και παίρνουν μάλιστα και θέση στις εξελίξεις.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, ο οποίος ήταν και αρκετά ιδιαίτερος.

Ήταν μια μάχη, που έχουμε παρακολουθήσει και σε προηγούμενους κύκλους του Survivor και αυτό που απαιτούσε, ήταν κυρίως η αντίληψη.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, Διάσημοι και Μαχητές ρίχτηκαν στη μάχη της ασυλίας με δεμένα μάτια, ενώ στα χέρια και τα πόδια τους, είχαν δεμένα κουδούνια, για να μπορέσουν οι παίκτες να αντιληφθούν το πόσο κοντά τους βρίσκεται ο αντίπαλος παίκτης τους.

Οι Μαχητές έδειξαν μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και τελικά κατάφεραν να κερδίσουν με σκορ 10-7. Στον τελευταίο αγώνα μάλιστα, ο Απόστολος Ρουβάς χάρισε τον σωτήριο τελευταίο πόντο στους Μαχητές, αντιμετωπίζοντας στον στίβο μάχης τον Γιάννης Τσολάκη.

Δείτε παραπάνω το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ο Μαρτίκας αποκάλυψε την φράση που είπε ο Βαλάντης στην Ευριδίκη: «Είναι απαράδεκτος»

Survivor: «Βγήκαν τα φτυάρια»- Διάσημοι και Μαχητές εναντίον Βαλάντη, μετά το ξέσπασμα της Ευριδίκης

James Καφετζής: Έκανε το παιδικό του όνειρο πραγματικότητα- Έγινε καντινιέρης για μια νύχτα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved