Showbiz

James Καφετζής: Έκανε το παιδικό του όνειρο πραγματικότητα- Έγινε καντινιέρης για μια νύχτα!

Gossip-tv Team

Η εκπομπή "Πάμε Δανάη" βοήθησε τον James Καφετζή να κάνει το παιδικό του όνειρο πραγματικότητα, που δεν ήταν άλλο από το να δουλέψει σε καντίνα, έστω και για ένα βράδυ. 

Τον γνωρίσαμε μέσα από τον τέταρτο κύκλο του Survivor και τον αγαπήσαμε για την πυγμή και τον χαρακτήρα του, ενώ από πολλούς είχε χαρακτηριστεί ως πρίγκιπας.

Ο James Καφετζής έχει παραδεχτεί πως το παιδικό του όνειρο ήταν να γίνει καντινιέρης, καθώς του έχει μείνει η ανάμνηση, που μετά από κάθε νυχτερινή έξοδο με τους φίλους του, ήθελαν να φάνε και αναζητούσανε ένα μέρος, για να πάρουν κάτι νόστιμο. Ο ίδιος θαύμαζε εκείνους τους ανθρώπους στις καντίνες, που πάντα υποδέχονταν τον κόσμο, με ένα μεγάλο χαμόγελο.

Η εκπομπή "Πάμε Δανάη" του έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσει να κάνει αυτήν την δουλειά για μια νύχτα και να εκληρώσει το παιδικό του όνειρο. Στο βίντεο της εκπομπής, τον είδαμε να δίνει το εκατό τοις εκατό του, για να μπορέσει να τα βγάλει πέρα.

Ο James Καφετζής δήλωσε χαρακτηριστικά: «H αλήθεια είναι πως τους έβλεπα μετά από κάθε έξοδο το βράδυ, οι άνθρωποι ήταν πάντα με το χαμόγελο στο στόμα και έτοιμοι να εξυπηρετήσουν και να κάνουν χαβαλέ μαζί σου, οπότε ήταν κάτι που εκτός του ότι είχε σχέση με το φαγητό, ήταν μια νοοτροπία»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Άννα Μαρία Βέλλη: Η αμηχανία on camera και η επικοινωνία με τον James!

Ανασκόπηση 2021: Οι φιλίες που διαλύθηκαν μέσα στο 2021

James Καφετζής: «Ο Acun μου έκανε αγωγή και μου ζητάει 100.000 ευρώ» (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved