Ανασκόπηση 2021: Οι φιλίες που διαλύθηκαν μέσα στο 2021
Showbiz

Ανασκόπηση 2021: Οι φιλίες που διαλύθηκαν μέσα στο 2021

Ανασκόπηση 2021: Φιλίες διαλύθηκαν και από φίλοι έγιναν άσπονδοι εχθροί. Στον χώρο της showbiz η φιλία δεν είναι εύκολη υπόθεση…

Ποιες φιλίες δεν άντεξαν και διαλύθηκαν;

Το 2021 η Μαρία Ηλιάκη επέστρεψε από την Ζυρίχη κάνοντας το τηλεοπτικό της comeback δίπλα στην Κατερίνα Καραβάτου και στη νέα εκπομπή τους στο Mega.

Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Ηλιάκη και το παράπονο για τον Νίκο Μουτσινά: «Θέλω να σου στείλω ένα μεγάλο φιλάκι κατ’ αρχήν. Να πούμε στον Νίκο κάποια πράγματα για τον θηλασμό, λογικό να μην τα ξέρει. Την ώρα που θηλάζω, επειδή είναι μία πολύ προσωπική διαδικασία και θέλω να είμαι σε επαφή με το μωρό, δεν ανοίγω την τηλεόραση. Και ότι δεν θέλω να μεγαλώσει το μωρό με τη φωνή του Μουτσινά. Παλιά, όταν μιλούσαμε μου είχε πει ότι εκείνος θα μου βάφτιζε το μωρό. Να έρθει εκείνος στο σπίτι, να πάρει πολλά ακριβά δώρα για το μωρό, να έρθει να ευχηθεί που δεν έχει στείλει ένα μήνυμα το γαϊδούρι να μου πει “να σου ζήσει το μωρό”»!

Ο Νίκος Μουτσινάς της απάντησε μέσα από την εκπομπή, Καλό Μεσημεράκι: «Λυπάμαι ειλικρινά για κάποιες γνωριμίες στον χώρο. Συγγνώμη ρε παιδιά, δεν είπα να της ζήσει στην εκπομπή; Η χειρότερη ξέρεις ποια είναι, δεν είναι η Μαρία αλλά η άλλη… Η άλλη είναι η χειρότερη που υπάρχει το Σαββατοκύριακο στην τηλεόραση», είπε εννοώντας την Κατερίνα Καραβάτου. Και συνέχισε: «Να πάρουν την προσωπικότητά τους και να έρθουν εδώ στην εκπομπή και να τα αφήσουν αυτά τα μηνύματα»!

Η φιλία τους στον χρόνο τελικά δεν άντεξε!

Η Κατερίνα Καινούργιου και η Μπέτυ Μαγγίρα συνεργάστηκαν στο παρελθόν, η μία με την άλλη μιλούσε με τα καλύτερα λόγια όμως ένα σατιρικό τρέιλερ της Μπέτυς για την εκπομπή, Ποιος είναι πρωινιάτικα «άναψε φωτιές»!

Μόλις το είδε η Κατερίνα Καινούργιου που πήγε ταξίδι στο Παρίσι, ποιος την είδε και δεν τη φοβήθηκε! το εν λόγω σατιρικό τρέιλερ η Μπέττυ Μαγγίρα και η ομάδα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μιλούν με φόντο τον Πύργο του Άιφελ και κάνουν ένα σκετσάκι. Η Μπέτυ Μαγγίρα ακούγεται να λέει «αυτά είναι τα καλά του να είσαι στη δούλεψη μιας «πλούσιας» κυρίας…»! Το εν λόγω τρέιλερ είδε η Κατερίνα Καινούργιου και άστραψε και βρόντηξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media και έτσι η φιλία τους τελείωσε! Ούτε γεια πια δεν ανταλλάσσουν!

Ο Γιώργος Τσαλίκης εκεί που μίλαγε με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα «αλλάζει δρόμο» όταν τους δει και ο λόγος η παρουσίαση του big Brother!

O Γιώργος Τσαλίκης είχε αναφέρει στην πιο πρόσφατη συνέντευξή του στο Πρωινό μετά τις δηλώσεις των Γκουντάρα – Κάκκαβα: «Ντροπή θα πω τι άλλο να πω, να πάω να πω τα ψυχολογικά μου προβλήματα ένας άνθρωπος που έχει αδικηθεί κατάφορα και προσπαθεί και μάλιστα να αποφεύγει να μιλήσει για το θέμα. Άρα λοιπόν δεν επιδιώκω εγώ κάτι, όταν με προκαλούν και νιώθω ότι θίγομαι φυσικά και θα απαντήσω. Ντροπή τους. Είμαι ένας άνθρωπος που προσπαθώ να κάνω την δουλειά μου και όταν νιώθω ότι κάποιος με θίγει, πλέον είμαι σε μια ηλικία που το εκφράζω. Είναι ντροπή τους απλά, εγώ πραγματικά την είδα την συνέντευξη στο αυτοκίνητο και έμεινα άφωνος και νομίζω ότι και ο Γιώργος και η Φαίη ήρθαν σε δύσκολη θέση. Γιατί ειδικά εκεί που έβγαλε ένα λογύδριο η κυρία και είπε ότι είναι μια μέρα, που όντως είναι μια μέρα δύσκολη για όλους μας, γιατί και εμείς έχουμε καρκινοπαθής στην οικογένεια και ξέρουμε την αγωνία, όταν μετά της ζήτησε η Φαίη να μιλήσει για το Big Brother δεν είχε πρόβλημα. Τι να πω τώρα εντάξει επίπεδο, τι να πω. Τώρα τι ερώτηση είναι αυτή αν θα καλέσω τον Γκουντάρα στην πρεμιέρα, όχι δεν θα τον καλέσω δεν θέλω να τον βλέπω μπροστά μου»!

Η Ελένη Καστάνη και η Σοφία Μουτίδου έβαλαν τέλος στη φιλία τους.

Η Σοφία είχε αναφέρει πως στη συνεργασία τους είχαν περάσει πολύ άσχημα. Συγκεκριμένα είχε πει: «Με ρωτάτε ποια είναι αυτή που μπήκε στο καμαρίνι κλοτσώντας και έλεγε θα σε καρυδώσω. Ήταν η Ελένη Καστάνη, η οποία μας είχε κάνει μαύρη τη ζωή πάνω στη σκηνή, είναι γνωστό μυστικό αυτό στον χώρο μας. Με καταριόταν «τον καρκίνο να φέρετε, να ψοφολογήσετε όλες»… Πάρα πολύ δύσκολη συνεργασία. Ένας συνάδελφος στον θίασο του «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή», απολύθηκε με ένα μήνυμα εντελώς παράνομα, αβάσιμα, παράλογα, εκδικητικά, νοσηρά. Όταν πήγα και είπα «Είναι δυνατόν; Διώξανε το παιδί και δεν είπε κανείς τίποτα»; Κάπνιζαν οι υπόλοιποι προς πάσα κατεύθυνση». Η Ελένη Καστάνη καλεσμένη στο Πρωινό είπε: «Θα ήθελα να μην απαντήσω γιατί έχω απαντήσει σε αυτό με τη στάση μου. Έχω απαντήσει. Δεν βγήκε κανείς άλλος από 25 άτομα, μόνο με υπερασπίστηκαν. Δεν ξέρω γιατί το έκανε, πρέπει να ρωτήσετε την ίδια.»!

Και πρόσθεσε η Ελένη Καστάνη: «Νομίζω όλοι έχετε γνώμη κι εδώ μέσα υπάρχουν άνθρωποι που ήταν τεχνικοί μαζί μου, έχουν άποψη τι ήταν η Καστάνη κι εσείς προσωπικά και κανέναν δεν έχω ενοχλήσει ποτέ.Για κάποιους ανθρώπους, δεν μιλάω συγκεκριμένα γι’ αυτήν, δεν είναι δύσκολο το ψέμα. Είναι πολύ εύκολο… Δεν την έχω δει από κοντά. Δεν θέλω καθόλου, δεν θα της μιλούσα καθόλου. Ανθρώπινα με έχει ενοχλήσει, αλλά έχω δίκιο και αφού έχω δίκιο είμαι σίγουρη ότι θα αποκαλυφθεί. Ήμουν σε μία δουλειά που ήταν 30 άτομα, δεν είδα κανέναν άλλον να βγει να πει ότι έκανε η Ελένη έτσι. Είχα πει κάποια πράγματα στο δελτίο ειδήσεων του Star, τρεις μέρες πριν και μπορεί αυτό να έπαιξε κάποιο ρόλο. Δεν θέλω από μένα να παίρνουν άλλοι πατήματα να λένε διάφορα…

Τέλος η φιλία του Νίκου Μπάρτζη με τον James Καφετζή; Ο Νίκος Μπάρτζης είχε αποκαλύψε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου πώς δεν διατηρεί πλέον φιλικές σχέσεις με τον Τζέιμς Καφετζή και εξέφρασε δημόσια την πικρία του.

«Ενώ μας ζήτησε η Άννα Μαρία Βέλλη να μην βγούμε να μιλήσουμε για το περιστατικό βίας που βίωσε, μετά από κανά δυο μέρες είδαμε τον James να έχει μιλήσει ενώ μας έστειλε μήνυμα ότι είχε αναφερθεί γενικά στην Άννα Μαρία και μετά από αυτό εκείνη έφαγε πίεση από τους δημοσιογράφους να μιλήσει», είχε πει ο Μπάρτζης.

Kαι ο James απάντησε: «Βγήκα με καλή πρόθεση και με όλη μου την καρδιά να υπερασπιστώ την Άννα Μαρία. Αν στεναχωρήθηκε για αυτό ήταν πραγματικά άθελά μου. Το άλλο που με στεναχώρησε πάρα πολύ είναι ότι χάνεται το φως από το σημαντικό θέμα, το οποίο είναι η κακοποίηση της Άννας Μαρίας από κάποιον και γίνεται focus στη σχέση τη δική μου με τον Νίκο και την Άννα Μαρία. Είναι πολύ λυπηρό».

Η φιλία του Τάσου Ξιαρχού με την Κόνι Μεταξά έλαβε τέλος! Η τελευταία δήλωση του χορευτή για την πρώην φίλη του, ήταν : «Φτάνει με την Κόνι, έχει καταντήσει αηδία. Ένα-δύο “γεια” θα τα πούμε»!

Και η Κόνι Μεταξά απάντησε: «Έχουμε πάρα πολλές δουλειές, δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με αυτά τα πράγματα. Όπως είπα, αυτά είναι προσωπικά θέματα»!

Η φιλία των Ράδιο Αρβύλα - Κιούση, Σερβετά και Κανάκη - με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έλαβε τέλος μετά τις καταγγελίες μιας γυναίκας, η οποία κατηγορεί τον γνωστό παρουσιαστή και μουσικό παραγωγό για revenge porno, υποστηρίζοντας πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος το 2016 είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο βίντεο με την ίδια σε ερωτικές περιπτύξεις.

Διαβάστε επίσης:

Ανασκόπηση 2021: Οι φιλίες που γεννήθηκαν μέσα στο 2021

Το νέο αίμα της TV για το 2021! Είναι αυτοί οι νέοι σταρ της μικρής οθόνης; (photos)

Οι παίκτες των ριάλιτι παιχνιδιών της χρονιάς που φεύγει που δεν θα ξεχάσεις εύκολα! (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved