Οι παίκτες των ριάλιτι παιχνιδιών της χρονιάς που φεύγει που δεν θα ξεχάσεις εύκολα! (photos)
Showbiz

Οι παίκτες των ριάλιτι παιχνιδιών της χρονιάς που φεύγει που δεν θα ξεχάσεις εύκολα! (photos)

Κατά τη διάρκεια του 2021, πολλά ήταν τα ριάλιτι σόου που μας κράτησαν συντροφιά και πολλοί ήταν και οι παίκτες, που όχι μόνο θα μας μείνουν αξέχαστοι, αλλά ταυτιστήκαμε και με τον χαρακτήρα τους.

Survivor, GNTM, Φάρμα, The Bachelor ήταν μερικά από τα ριάλιτι που το κοινό αγκάλιασε όσο λίγα τηλεοπτικά προγράμματα μέσα στο 2021. Είδαμε όμορφες και συγκινητικές στιγμές, ευτράπελα και εικόνες απείρου κάλλους, που μας προκάλεσαν γέλιο, έκαναν το Twitter να πάρει φωτιά και "κλάψαμε" με τα σχόλια. Ποιοι όμως ήταν οι παίκτες εκείνοι, που μας έκλεψαν τη καρδιά, ο καθένας για τους δικούς του ξεχωριστούς λόγους, και μας έκαναν σίγουρα να τους αγαπήσουμε;

Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Το Survivor τους έφερε και πάλι κοντά!

Πριν συναντηθούν στον Άγιο Δομίνικο, ήταν ζευγάρι και η σχέση τους είχε ολοκληρωθεί. Ενώ η Μαριαλένα είχε μπει στο Survivor από την αρχή, ο Σάκης ήρθε λίγο αργότερα, προκαλώντας τεράστια έκπληξη στην Μαριαλένα. Στην αρχή μάλιστα και στους δυο φαινόταν απίστευτο ότι βρέθηκαν μαζί στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά οι συνθήκες και οι δυσκολίες διαβίωσης τούς έφεραν και πάλι κοντά. Ακόμα και εκτός Survivor, μέχρι και σήμερα, είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz, αφού ο Σάκης Κατσούλης έχει δηλώσει δημόσια ότι βλέπει τη Μαριαλένα ως μελλοντική μητέρα των παιδιών του.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Ο "χείμαρρος" του τέταρτου κύκλου του GNTM!

Υπήρχαν και εκείνοι που την αγαπούσαν, αλλά οι περισσότεροι δεν μπορούσαν να ακούν τα σχόλια, που πάντα ήταν αιχμηρά για τους αντιπάλους της και δεν δίσταζε να τους κατακεραυνώνει σε κάθε επεισόδιο. Από πολλούς έχει χαρακτηριστεί ως "το φίδι" του GNTM 4, αφού και στο τέλος του παιχνιδιού, η ίδια είχε μείνει εντελώς μόνη της, σχολιάζοντας όλους τους υπόλοιπους, με τους οποίους παλιότερα ήταν μια παρέα. Ήταν εκείνη που πήρε τα περισσότερα στοχευμένα disadvantage και πάλι τα κατάφερνε, ενώ παράλληλα η στρατηγική και η μεθοδικότητα στις κινήσεις της μέσα στο ριάλιτι, ήταν... το κάτι άλλο.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη παρακάτω gallery:

Aθηνά New York: Η θετική ενέργεια του The Bachelor 2!

Ήρθε απευθείας από τη Νέα Υόρκη να διεκδικήσει τη καρδιά του Αλέξη Παππά, στον δεύτερο κύκλο του The Bachelor. Από την αρχή φάνηκε ότι ο χαρακτήρας της ήταν ιδιαίτερος, αφού στο αρχικό red carpet event για τη γνωριμία της με τον Αλέξη, εκείνη εμφανίστηκε με έναν δίσκο γεμάτο... φέτα. Η Αθηνά ήταν αποφασισμένη να παντρευτεί Έλληνα και το δήλωσε εξ αρχής ότι για αυτό μπήκε στο ριάλιτι. Οι ατάκες της στο "The Bachelor 2" ήταν πραγματικά απολαυστικές, με πιο χαρακτηριστική ότι αποκαλούσε "άντρα της" τον Αλέξη Παππά, από την πρώτη κιόλας στιγμή, που συναντήθηκαν.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη παρακάτω gallery:

Τριαντάφυλλος: Ο "Ντάφυ" του Survivor, που έσπασε ρεκόρ στη... σέντρα της αποχώρησης!

Ήταν ίσως ο παίκτης που κατάφερε να φτάσει τόσο μακριά στο ριάλιτι επιβίωσης, αν και αγωνιστικά αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες, με κυριότερες εκείνες της ταχύτητας και του στόχου. Ο Τριαντάφυλλος ή αλλιώς "Ντάφυ", όπως τον αποκαλούσαν οι συμπαίκτες και οι τηλεθεατές, μπορεί να ήταν συνεχόμενα προτεινόμενος για αποχώρηση, αλλά το κοινό ήταν εκείνο που τον κρατούσε για πολύ καιρό μέσα στο παιχνίδι. Ήταν από τους χειρότερους αγωνιστικά παίκτες, με το Twitter σε κάθε επεισόδιο σχεδόν να παίρνει φωτιά κάθε φορά που εκείνος αγωνιζόταν, και τις περισσότερες φορές επέστρεφε... ηττημένος!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη παρακάτω gallery:

Στράτος Τζώρτζογλου: O εκρηκτικός χαρακτήρας στη "Φάρμα"!

Ήταν ένας από τους παίκτες, που στην αρχή του ριάλιτι είχε δηλώσει ενθουσιασμένος που θα συμμετείχε. Ο Στράτος Τζώρτζογλου ήταν από τους χαρακτήρες με τις μεγαλύτερες ίσως μεταπτώσεις συμπεριφοράς στο παιχνίδι, με τον ίδιο να αντιδρά σε οτιδήποτε και να συμβαίνει και να έρχεται αρκετά συχνά σε αντιπαράθεση με τους υπόλοιπους παίκτες. Ίσως οι πιο χαρακτηριστικές του στιγμές στο παιχνίδι, ήταν ο τσακωμός του με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο, κρατώντας στο χέρι του ένα σκεπάρνι, και φωνάζοντάς του ότι δεν μπορεί να τον διατάζει και να του κάνει κουμάντο σε κάθε τι, καθώς και η συγκινητική του εξομολόγηση απέναντι στη σύντροφό του, Σοφία Μαριόλα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη παρακάτω gallery:

Στέφανος Πιτσίνιαγκας: Ο νικητής του House of Fame που κυκλοφόρησε ένα από τα πιο viral hits του φετινού χειμώνα!

Το House of Fame ήταν ένα ριάλιτι, που έκανε την εμφάνισή του στην άνοιξη του 2021 και προκάλεσε τις καλύτερες εντυπώσεις. Παρουσιάστρια η πιο hot pop artist του σήμερα, η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα. Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας στέφθηκε ως ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού και εκείνος που υπέγραψε το μεγάλο δισκογραφικό συμβόλαιο. Αρκετά πρόσφατα, κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι, με τίτλο "Δυνατά", το οποίο σε λίγες μόνο μέρες έγινε το απόλυτο viral. Πιο συγκεκριμένα και ιδιαίτερα μέσα από το Tik Tok το κομμάτι έχει πάρει χιλιάδες views και ο κόσμος το χορεύει στα νυχτερινά κέντρα συνεχώς.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Οι 4 φιναλίστ του διαγωνισμού, τα γενέθλια της Όλγας on air και η συγκινητική αποχώρηση!

Η Φάρμα Ημιτελικός: Ο Τζώρτζογλου επέστρεψε και δεν φαντάζεσαι πόσα κιλά έχασε

«Χείμαρρος» η Μαριαλένα κατά Super Κατερίνα – Η αποστομωτική απάντηση της Καινούργιου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved