Media

Survivor: «Βγήκαν τα φτυάρια»- Διάσημοι και Μαχητές εναντίον Βαλάντη, μετά το ξέσπασμα της Ευρυδίκης

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο (17-1) είδαμε τους Μαχητές και τους Διάσημους να κατηγορούν άμεσα τον Βαλάντη, μετά από εκείνα που είπε στην Ευρυδίκη στο συμβούλιο του νησιού.

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, που τον τελευταίο μήνα πρωταγωνιστεί στα βράδια μας, με εξελίξεις που, σε κάθε επεισόδιο, κόβουν την ανάσα.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor (16-1) είδαμε να εκτυλίσσονται διάφορες εντάσεις, ιδιαίτερα στην ομάδα των Διασήμων, αλλά και ένα έντονο ξέσπασμα, που σίγουρα δεν το περιμέναμε. Η Ευριδίκη Παπαδοπούλου ξέσπασε σε κλάματα και δεν μπορούσε να ηρεμήσει με τίποτα, μέχρι που ο Γιώργος Λιανός την ρώτησε τι συνέβη και προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα. Η Ευριδίκη του απάντησε ότι ο Βαλάντης της είπε κάτι πολύ άσχημο για ένα θέμα υγείας, που αντιμετώπιζε στο παρελθόν, γεγονός που την έβγαλε εκτός εαυτού.

Στην έναρξη του σημερινού επεισοδίου (17-1) είδαμε τόσο τους Μαχητές, όσο και τους Διασήμους να μην μπορούν να εξηγήσουν την συμπεριφορά του και να λένε ότι φάσκει και αντιφάσκει και ότι είναι απαράδεκτος που αγγίζει τόσο ευαίσθητα θέματα, χωρίς να του έχει δώσει κανένας το δικαίωμα να το κάνει. Μάλιστα, οι Διάσημοι είπαν ότι μόνιμα κάνει σαν να τα ξέρει όλα και ότι αυτό που λέει εκείνος είναι το σωστό.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

James Καφετζής: Έκανε το παιδικό του όνειρο πραγματικότητα- Έγινε καντινιέρης για μια νύχτα!

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

Survivor: Αγκαζέ με τους άνδρες της παραγωγής και μαύρα γυαλιά ηλίου - Η Παρασκευή επέστρεψε Ελλάδα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved