Media

Survivor: Ο Μαρτίκας αποκάλυψε την φράση που είπε ο Βαλάντης στην Ευρυδίκη: «Είναι απαράδεκτος»

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο (17-1) είδαμε ότι ο Βαλάντης είναι πλέον απομονωμένος από την υπόλοιπη ομάδα, μιας και ο ίδιος δεν μπορεί να δεχθεί ότι όλοι είναι εναντίον του. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο έχει κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών, οι οποίοι το παρακολουθούν καθημερινά και ανυπομονούν για τις επερχόμενες εξελίξεις.

Στο σημερινό επεισόδιο (17-1) στην ομάδα των Μαχητών, το κύριο θέμα συζήτησης ήταν η συμπεριφορά του Βαλάντη απέναντι στην Ευριδίκη, στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού. Οι περισσότεροι από τους παίκτες ήταν συγκλονισμένοι με όλα όσα συνέβησαν, λέγοντας ότι πίστευαν ότι, για ακόμα μια φορά, θα γινόταν χαμός μεταξύ των Διασήμων, αλλά δεν περίμεναν κάτι τέτοιο, χαρακτηρίζοντάς τον απαράδεκτο και άνανδρο.

Ο Σπύρος Μαρτίκας μάλιστα τοποθετήθηκε άμεσα πάνω στο θέμα, με τον ίδιο να αποκαλύπτει το τι ακριβώς ειπώθηκε από τον Βαλάντη και έβγαλε την Ευριδίκη εκτός εαυτού. "Όλοι οι άνθρωποι, όταν περνούν ένα τέτοιο πρόβλημα υγείας, γίνονται καλύτεροι άνθρωποι και εσύ δεν έγινες καλύτερος άνθρωπος." ήταν εκείνο που εξόργισε την Ευριδίκη και την έκανε να βγει εκτός εαυτού.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Survivor: «Βγήκαν τα φτυάρια»- Διάσημοι και Μαχητές εναντίον Βαλάντη, μετά το ξέσπασμα της Ευριδίκης

James Καφετζής: Έκανε το παιδικό του όνειρο πραγματικότητα- Έγινε καντινιέρης για μια νύχτα!

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved