Media

Survivor: Η Αθηνά επιτέθηκε στον Βαλάντη: «Αν είχες τσίπα, θα είχες φύγει από μόνος σου. Κοφ'το»!

Gossip-tv Team

Survivor: Ο Βαλάντης ζήτησε συγγνώμη από την Ευρυδίκη, με εκείνη να υποστηρίζει ότι δεν πρόκεται να τη δεχτεί και τους υπόλοιπους Διάσημους να είναι έξω φρενών με εκείνον. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, που οι εξελίξεις του τρέχουν συνεχώς, αφού σε κάθε επεισόδιο συμβαίνει και κάτι καινούργιο.

Στο σημερινό επεισόδιο και λίγο πριν από τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, το κλίμα στην Καλύβα των Διασήμων ήταν τεταμένο, μιας και ο Βαλάντης έκανε την εμφάνισή του, με σκοπό να ζητήσει συγγνώμη από τη Ευρυδίκη για την συμπεριφορά του απέναντί της. Το γεγονός ότι πήγε και τους μίλησε έκανε έξαλλη την Αθηνά, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα της και του είπε ότι δεν θέλει να της ξαναμιλήσει και ότι δεν βρίσκει τον λόγο για να έχουν επικοινωνία. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα και είπε στον Βαλάντη ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει και φταίει εκείνος και ότι θα πρέπει να σταματήσει να μιλάει τόσο και να δίνει δικαιώματα. Η Αθηνά μάλιστα του είπε και πάλι: «Αν είχες τσίπα, θα είχες φύγει από μόνος σου. Κοφ'το»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Από τις δηλώσεις των Διασήμων, η Μυριέλλα Κουρεντή, που έχει δεχτεί πάμπολλες φορές την επίθεσή του, είπε χαρακτηριστικά: «Φάνηκε το τι εστί Βαλάντης. Το τί έχει κάνει ο Βαλάντης στην ομάδα. Είπε κάτι απαράδεκτο στην Ευρυδίκη», λέει η Μυριέλλα. «Μια που θα το έλεγα, μια που θα το συνειδητοποιούσα και μια που θα αποχωρούσα»

Η Ευρυδίκη από την πλευρά της σημείωσε ότι «Μετά την πρόταση για ψεύτικο ειδύλλιο την οποία εγώ αρνήθηκα, μου είπε αυτό το απαράδεκτο πράγμα κι έβαλα τα κλάματα. Συνειδητοποίησα ότι αυτός ο άνθρωπος είναι κακός, έχει πονηριά και διχασμό μέσα του. Ό,τι μου είπε ήταν χυδαίο. Κάποια πράγματα δεν τα αγγίζουμε. Δεν πρόκειται να δεχτώ καμία από τις συγγνώμες του».

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ο Μαρτίκας αποκάλυψε την φράση που είπε ο Βαλάντης στην Ευριδίκη: «Είναι απαράδεκτος»

Survivor: «Βγήκαν τα φτυάρια»- Διάσημοι και Μαχητές εναντίον Βαλάντη, μετά το ξέσπασμα της Ευριδίκης

James Καφετζής: Έκανε το παιδικό του όνειρο πραγματικότητα- Έγινε καντινιέρης για μια νύχτα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved