Αγάπη Παράνομη: Αυτό είναι το φρικτό τέλος της σειράς
Media

Αγάπη Παράνομη: Αυτό είναι το φρικτό τέλος της σειράς

Συγκλονιστικό θα είναι το φινάλε της σειράς της ΕΡΤ, Αγάπη Παράνομη! Το τελευταίο επεισόδιο θα είναι καθηλωτικό!  Όλα ανατρέπονται στο σπίτι του Στάθη Θεριανού και τίποτα δε μένει το ίδιο.

H «Αγάπη παράνομη», στηρίζεται στο ομότιτλο κλασικό διήγημα του Κωνσταντίνου Θεοτόκη, με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και τον Νίκο Ψαρρά στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Ο σκηνοθέτης Νίκος Κουτελιδάκης, που έχει επιλέξει το συγκεκριμένο συγκεκριμένο διήγημα για την τηλεοπτική μεταφορά του, και η Ελένη Ζιώγα, που έχει αναλάβει τη σεναριακή προσαρμογή του, «ζωντανεύουν» σε έξι επεισόδια μια ιστορία παράφορου και παράνομου πάθους.

Στο πέμπτο επεισόδιο - «Ο Κλήρος»

Ο Γιώργης κληρώνεται και υποχρεώνεται να φύγει για τον Στρατό. Για να αποσοβηθούν τα σχόλια από το χωριό, η Διαμάντω συνάπτει μια άτυπη συμφωνία με την Χρυσαυγή ώστε να μπορέσει να επιστρέψει ξανά στη στέγη των πεθερικών της. Έτσι, η Χρυσαυγή όταν επιστρέφει στο σπίτι, για να μην προκαλεί τον Θεριανό με την παρουσία της, κάνει τα πάντα για να εξαφανίσει την ομορφιά της (ντύνεται με σκούρα, γεροντίστικα ρούχα, κυκλοφορεί βρόμικη και ατημέλητη). Ωστόσο, τελικά δεν καταφέρνει τον σκοπό της. Το μοιραίο όμως δεν αποφεύγεται...

Στο έκτο και τελευταίο επεισόδιο - «Η Κάθαρση»

Η Χρυσαυγή αποσχισμένη πλέον από τα συναισθήματά της, μετά το σοκ του βιασμού, αφήνεται στο έλεος των ορμών του πεθερού της, από τον οποίο μένει έγκυος. Όταν διαπιστώνει την εγκυμοσύνη της πάει να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας , αλλά την τελευταία στιγμή κάτι τελευταίο την κρατάει στην ζωή. Μια ανάμνηση του Γιωργή. Ωστόσο, περιφέρεται πια σαν μια ζωντανή-νεκρή. Η Διαμάντω μαθαίνει το ανατριχιαστικό μυστικό και επιτίθεται στη νύφη της, για να τη σκοτώσει. Αμέσως, όμως, αντιλαμβάνεται ότι για το καλό του γιου της, ο οποίος θα επιστρέψει από τον Στρατό με άδεια για το Πάσχα, πρέπει να συγκρατηθεί. Ο Γιώργης έρχεται και ξαναφεύγει χωρίς να μάθει την αλήθεια. Η Χρυσαυγή, με τη βοήθεια της Διαμάντως -η οποία εντέλει τη συμπονά-, γεννάει κρυφά ένα αγοράκι...

Η Χρυσαυγή γεννάει στην αγκαλιά του Στάθη. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ξεψυχά στα χέρια του, όπως και το μωρό.

Ο Στάθης βγάζει μία κραυγή, αντιλαμβανόμενος το λάθος του.

Τίποτα δεν είναι το ίδιο πια, για κανέναν. Το σπίτι του Θεριανού γεμίζει από οργή και πόνο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved