Αγάπη Παράνομη – Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Οι σειρές που χάρισαν στην ΕΡΤ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης
Media

Αγάπη Παράνομη – Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Οι σειρές που χάρισαν στην ΕΡΤ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης

Σε μία «Αγάπη παράνομη» παραδόθηκαν οι τηλεθεατές για ακόμη ένα Σαββατόβραδο και χάρισαν στην ΕΡΤ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, αγγίζοντας στο τέταρτο το 15,5%.

Η συγκλονιστική σειρά -που με πρωταγωνιστές την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και τον Νίκο Ψαρρά «ζωντανεύει» με αριστοτεχνικό τρόπο στη μικρή οθόνη το ομότιτλο διήγημα του Κωνσταντίνου Θεοτόκη- καθ' όλη τη διάρκεια της μετάδοσης του διπλού επεισοδίου της (3ο και 4ο), το Σάββατο 22/1, από τις 22:00-24:00, κυμάνθηκε στο σύνολο σε διψήφια ποσοστά, στο 11,1% για την πρώτη ώρα και το 12,7% για τη δεύτερη.


Ημέρα πρεμιέρας όμως χθες, Σάββατο 22/1, για τη ρομαντική κομεντί «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», που κατέκτησε τους τηλεθεατές με το έξυπνο και ιδιαίτερο χιούμορ της, καθώς η τηλεθέαση του πρώτου επεισοδίου άγγιξε στο τέταρτο το 10,4%.

Η Κατερίνα Γερονικολού στον ρόλο της υποχόνδριας Κατερίνας, που είναι σίγουρη ότι θα πεθάνει σύντομα από ένα σπάνιο σύνδρομο, και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στον ρόλο του Αλέξανδρου, του διακεκριμένου νευρολόγου, κέρδισαν το κοινό, με τη σειρά να καταγράφει το βράδυ του Σαββάτου μερίδιο τηλεθέασης στο 9,2%. Η σειρά "Κι όμως είμαι ακόμα εδώ" μεταδίδεται δυο φορές την εβδομάδα, κάθε Σάββατο & Κυριακή, στις 20:00.

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022, στις 20:00

Επεισόδιο 2ο

Η Κατερίνα ακούει τη διάγνωση, σχεδόν, με ανακούφιση. Τόσα χρόνια της έλεγαν ότι είναι υποχόνδρια, αλλά αυτή ήξερε πως θα πεθάνει από την αρρώστια της μητέρας της και τώρα επιβεβαιώνεται. Το σοκ παρ’ όλα αυτά τη χτυπάει κι ο μόνος που είναι εκεί για να τη βοηθήσει να το διαχειριστεί είναι ο Αλέξανδρος.

Στο μεταξύ, ο Πέτρος βλέπει μια γυναίκα να βγαίνει από το δωμάτιο του πατέρα του και υποψιάζεται πως έχουν σχέση. Η αλήθεια, όμως, είναι χειρότερη και θα τη μάθει σύντομα.

Η Κατερίνα ανησυχεί για τη μετά θάνατον ζωή: υπάρχει ή δεν υπάρχει; Τελικά, αποφασίζει πως σημασία έχει το τώρα και ξεκινάει να πραγματοποιήσει τα όνειρά της. Όταν, όμως, πάει να πάρει τα χρήματα που έχει φυλάξει, την περιμένει μια έκπληξη.

Διαβάστε επίσης

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Τσιμιτσέλης-Γερονικολού έκαναν πρεμιέρα και το Twitter τους αποθέωσε!

Η Γερονικολού στο gossip-tv:«Έχω έρθει σε δύσκολες συνθήκες... η μαγκιά είναι να λες θα τα καταφέρω»

Αγάπη Παράνομη: Η ΕΡΤ κερδίζει το στοίχημα της τηλεθέασης! Δες τι νούμερα σημείωσε η πρεμιέρα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved