Media

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Τσιμιτσέλης-Γερονικολού έκαναν πρεμιέρα και το Twitter τους αποθέωσε!

Gossip-tv Team

Απόψε παρακολουθήσαμε τις πρώτες εικόνες από τη νέα σειρά τη ΕΡΤ Κι όμως είμαι ακόμα εδώ στην οποία πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού!

Όπως είδαμε, στο πρώτο αυτό επεισόδιο, η υποχόνδρια Κατερίνα είναι σίγουρη πως θα πεθάνει σύντομα από το σύνδρομο Χέλγκα, ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση, μετά τη μαμά της και τη γιαγιά της.

Έτσι, πείθει τον γιατρό της, Αντώνη Σωτηρίου -ο οποίος δεν παίρνει σοβαρά τις ανησυχίες της- να της γράψει αξονική εγκεφάλου. Στο μεταξύ, η Κατερίνα βλέπει τον, εδώ κι εφτά χρόνια αγαπημένο της, Δημήτρη, αγκαλιά με άλλη γυναίκα, αλλά πάνω που είναι έτοιμη να τον ξεμπροστιάσει, ο Δημήτρης καλύπτει την απιστία του.

Ο γιος του Αντώνη, Αλέξανδρος, διακεκριμένος νευρολόγος κι αυτός, αναλαμβάνει τους ασθενείς του πατέρα του, ανάμεσά τους και την Αικατερίνη Χατζή και την Αιμιλία Χατζή. Στο ραντεβού του με την Κατερίνα κάνει τη διάγνωση. Η Κατερίνα μαθαίνει από τον Αλέξανδρο ότι έχει μόνο έξι μήνες ζωής.

Και μπορεί οι ερμηνείες των δύο κεντρικών πρωταγωνιστών να ήταν πολύ καλές, όμως το Twitter αποθέωσε τόσο αυτούς όσο και την Άννα Κουρή η οποία επέστρεψε μετά από πολύ καιρό στην τηλεόραση.

Αξίζει να δείτε παραπάνω βίντεο με τα πρώτα πλάνα από τη σειρά στην αποψινή της πρεμιέρα αλλά και χαρακτηριστικά tweets με την... αποθέωση των πρωταγωνιστών:

Διαβάστε επίσης:

Γερονικολού-Τσιμιτσέλης: Είναι μια ιστορία γεμάτη συναίσθημα, αλλά με καθαρά κωμική ματιά

Κατερίνα Γερονικολού: Η μακάβρια σκηνή στο φέρετρο και η απίθανη περιγραφή για το γύρισμα

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ: Τα πρώτα επεισόδια, οι ρόλοι και όσα πρέπει να ξέρετε για τη νέα σειρά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved