Κάτι Ξαναψήνεται: Η οδοντογλυφίδα στο κοτόπουλο έκανε το Twitter να «στήσει γλέντι» στα σχόλια!
Media

Κάτι Ξαναψήνεται: Η οδοντογλυφίδα στο κοτόπουλο έκανε το Twitter να «στήσει γλέντι» στα σχόλια!

Κάτι Ξαναψήνεται: Στο σημερινό επεισόδιο (25-1), οικοδεσπότης ήταν ο Γιώργος, ο οποίος έβαλε τα δυνατά του, για να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα για τους καλεσμένους του. 

Είναι η αγαπημένη εκπομπή μαγειρικής, η οποία μας κρατά συντροφιά κάθε απόγευμα και πολλοί από εμάς παίρνουμε και ιδέες για τις επόμενες μαγειρικές μας προσπάθειες.

Η εβδομάδα του Κάτι Ξαναψήνεται ξεκίνησε με οικοδεσπότη τον Γιώργο, ο οποίος έβαλε το εκατό τοις εκατό του εαυτού του, για να καταφέρει να δημιουργήσει ιδιαίτερα πιάτα, που θα ευχαριστούσαν τους καλεσμένους του, οι οποίοι θα τον βαθμολογούσαν και αρκετά υψηλά. Ο Γιώργος επέλεξε να ξεκινήσει με μια δροσιστική σαλάτα για ορεκτικό, η οποία έλαβε μέτρια σχόλια, αφού ήταν αρκετά γλυκιά, ενώ οι καλεσμένοι θα την προτιμούσαν με λίγο πιο ξινή γεύση.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Για κυρίως πιάτο, ο Γιώργος μαγείρεψε κοτόπουλο ρολό γεμιστό, το οποίο και σέρβιρε με κάστανα και πατάτες φούρνου. Τα σχόλια ήταν γενικά ικανοποιητικά, μέχρι την στιγμή που η Μαριλένα βρήκε στο πιάτο της μια οδοντογλυφίδα, η οποία είχε μείνει πάνω στο κοτόπουλο, αφού ο Γιώργος είπε ότι την χρησιμοποίησε για το ψήσιμο.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Μπορεί η Μαριλένα να το αντιμετώπισε με χιούμορ και να είπε ότι δεν την πειράζει που συνέβη αυτό γιατί ήταν τυχαίο γεγονός, μια εξέλιξη που έκανε το Twitter να "τρελαθεί στα σχόλια".

Δείτε τα σχετικά Tweets στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

Κάτι Ξαναψήνεται:Μετά την εβδομάδα της δεύτερης ευκαιρίας, μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς

Κάτι ξαναψήνεται: Δεν ξανάγινε! Η Σπυροπούλου έκανε την εκπομπή τηλεφωνικά–Επικές ατάκες στο twitter

Κάτι ξαναψήνεται: Παίκτης που είχε γίνει viral επέστρεψε-Αποκάλυψε ένα επικό περιστατικό με ταξιτζή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved