Ήλιος: Η αλήθεια που θα μάθει  η Νέλλη θα ανατρέψει ό,τι πίστευε μέχρι τώρα για τον Μιχάλη
Media

Ήλιος: Η αλήθεια που θα μάθει η Νέλλη θα ανατρέψει ό,τι πίστευε μέχρι τώρα για τον Μιχάλη

Τι θα δούμε σήμερα, στη σειρά, Ήλιος; 

Η Αλίκη αναστατώνεται όταν αντιλαμβάνεται ότι η Αζίζα κινδυνεύει ακόμη και μέσα στο σπίτι της.

Ο Δημήτρης συνεχίζει την προσπάθεια να βρει τη μητέρα της μικρής, αλλά είναι φανερό πως οι συγκάτοικοί της κάτι φοβούνται και δεν μιλάνε. Την ίδια στιγμή, δηλώνεται η εξαφάνιση ενός δημοσιογράφου που φαίνεται να εμπλέκεται στην ιστορία της μικρής.

Η Λήδα προσπαθεί να πείσει τον Νικήτα να μιλήσει στον αδελφό του. Η Αλίκη βρίσκει τη γυναίκα στην οποία είχε εμπιστευθεί την Αζίζα η μητέρα της. Η Νέλλη, στην άρνηση του Μιχάλη να της πει τι έχει συμβεί, αποφασίζει να το μάθει μόνη της και βρίσκει τον Σπύρο… Η αλήθεια που θα μάθει απ’ αυτόν θα ανατρέψει ό,τι πίστευε μέχρι τώρα για τον Μιχάλη.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, είδαμε:

Ο Μιχάλης παραδέχεται στην Νέλλη πως κάποτε ήταν μέλος μιας συμμορίας με έντονη παραβατική συμπεριφορά. Η Γαλανού εμφανίζεται στο τμήμα και καταθέτει όλη την αλήθεια για την εξαφάνιση του Αργύρη και τη σχέση που είχε με τον Μαρκάτο. Η Αλίκη κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τη μικρή Αζίζα, όμως όλα τα στοιχεία που βρίσκει ο Δημήτρης δείχνουν πως η μητέρα της είναι πιθανότατα νεκρή. Η Λήδα απογοητεύεται από τον Νικήτα που συνεχίζει να της λέει ψέματα για τον αδερφό του και τον λόγο που δεν της μίλησε ποτέ γι΄ αυτόν. Ο Μιχάλης έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια, όταν βλέπει μπροστά του τον Σπύρο, τον άντρα που είχε χτυπήσει η συμμορία στην οποία συμμετείχε χρόνια πριν. Αυτό που αντικρίζει τον σοκάρει…

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved