Super Κατερίνα: Δεν πίστευαν αυτά που άκουγαν - Έξαλλη η Καινούργιου: «Είμαστε με τα καλά μας;»
Media

Super Κατερίνα: Δεν πίστευαν αυτά που άκουγαν - Έξαλλη η Καινούργιου: «Είμαστε με τα καλά μας;»

Super Κατερίνα: Η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπορούσε να πιστέψει όλα όσα άκουσε από ιδιοκτήτη ξενοδοχείου που αρνήθηκε να φιλοξενήσει μία γυναίκα με τον σύντροφό της επειδή είχαν μαζί τους το σκυλί τους.

Η καταγγελία μιας κοπέλας ότι ένας ξενοδόχος δεν δέχτηκε να φιλοξενήσει την ίδια και τον σύντροφό της επειδή είχαν μαζί τους το σκυλάκι τους, έκανε έξαλλους την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της.

Συγκεκριμένα η καταγγέλλουσα δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media και αποκάλυψε το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Λίγες ώρες αργότερα ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου μίλησε στη Super Κατερίνα και δήλωσε: «Θα κάνω μήνυση και αγωγή γιατί με έχουν ξεφτιλίσει παντού. Έχω δεχτεί άπειρα χλευαστικά μηνύματα. Είχα βαθμολογία του ξενοδοχείου 4 και τώρα έχω 2. Καταλαβαίνετε τι ζημιά μου έχει κάνει; Πώς θα βάλω εγώ στη 1 τη νύχτα ένα σκυλί που γαβγίζει λυσσαλέα σε ένα ξενοδοχείο που κοιμούνται ταλαιπωρημένοι άνθρωποι; Του πρότεινα ακόμη να του βάλω ένα θερμαντικό σώμα μέσα στο αυτοκίνητο με μια μπαλαντέζα για να ζεσταίνετε ο σκύλος».

Και συμπλήρωσε:«Ένας σκύλος τέρας, μεγάλο γομάρι τριχωτό με 0 βαθμούς τι θα πάθαινε; Λένε ψέματα ότι είχε θερμοκρασία -10, η θερμοκρασία ήταν στους 0 βαθμούς. Είναι ψέματα όλα αυτά. Είναι άνθρωποι ιδιόρρυθμοι, οι οποίοι θέλανε ντε και καλά να κοιμηθούν με το σκυλί τους».

Αυτά άκουσε η Κατερίνα Καινούργιου και φανερά εκνευρισμένη δήλωσε: «Έχω γίνει έξαλλη. Το ξενοδοχείο είναι pet friendly; Ο ιδιοκτήτης πολύ pet friendly. Είναι δυνατόν; Είμαστε με τα καλά μας; Ένα τριχωτό γομάρι; Το σκυλάκι το είδατε! Είπε να βάλει θερμαντικό; Να σκάσει ο σκύλος μέσα στο αυτοκίνητο; Αυτός ο άνθρωπος έχει ιδέα τι εστί ένα ζωάκι; Μηδέν βαθμολογία στο ξενοδοχείο».

Δείτε το παρακάτω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Super Κατερίνα: Η Καινούργιου επέστρεψε με... απώλειες στην ομάδα της (video)

Έξω φρενών ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έμεινα 14 ώρες χωρίς ρεύμα, πολύ δύσκολο»

Κακοκαιρία Ελπίδα: Κέλλυ Κελεκίδου: «Είχα Θεία βοήθεια. Το αυτοκίνητο μου έφυγε 3 φορές… Φοβήθηκα»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved