Ήλιος: Ο Δημήτρης χαροπαλεύει- Η μοιραία επίθεση και η αγωνία για τη ζωή του
Media

Ήλιος: Ο Δημήτρης χαροπαλεύει- Η μοιραία επίθεση και η αγωνία για τη ζωή του

Ένα απρόσμενο γεγονός που θα ταράξει τους ήρωες αναμένεται να παρακολουθήσουμε στην πορεία της σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος.

Ο Δημήτρης χαροπαλεύει ύστερα από μία επίθεση που δέχεται και όλοι αγωνιούν για τη ζωή του. Ειδικά η Αλίκη..

Η υπόθεση της μικρής μετανάστριας, Αζίζα, δεν είναι καθόλου εύκολη και στην πορεία της καθημερινής σειράς θα δούμε τη ζωή του Δημήτρη να βρίσκεται σε πραγματικό κίνδυνο. Εκείνος μαζί με την Αλίκη προσπαθούν να εντοπίσουν την οικογένεια της μικρής αλλά και να την προστατεύσουν. Όμως κάποιοι απάγουν την Αζίζα και το ζευγάρι ξεκινά έρευνες για τον εντοπισμό της. Έτσι, ο Λαϊνάς αρχίζει να έχει επαφές με ένα πρόσωπο-κλειδί, τον Τζαφάρ, ο οποίος του ζητάει να συναντηθούν. Τότε ο τελευταίος εκβιάζει τον αστυνόμο με τη ζωή της Αζίζα, ώστε να μη δώσει ένα στικάκι με σημαντικά στοιχεία στην Αστυνομία. Ο Δημήτρης προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμος και να διαχειριστεί με μαεστρία και αυτή την υπόθεση. Πράγματι, κρύβει το στικάκι και αποκρύπτει από τις Αρχές πως το έχει στην κατοχή του.

Στην πορεία, βρίσκει κάποια στοιχεία που τον οδηγούν στο σπίτι που πιστεύει ότι κρύβουν το κοριτσάκι. Όμως δεν είναι εκεί. Η υπόθεση αυτή έχει πεισμώσει πολύ τον άντρα, ο οποίος λαμβάνει ένα βίντεο στο κινητό του από τον Τζαβάρ. Όταν ανοίγει το αρχείο, βλέπει τη μικρή Αζίζα να παρακαλεί για βοήθεια. Τόσο εκείνος όσο και η Αλίκη ξεχωρίζουν κάποιες φωνές που ακούγονται στο βάθος και αυτό τους δίνει ξανά ελπίδες πως μπορούν να τη βρουν. Παράλληλα, η Αθηνά, ύστερα από έντονες πιέσεις που δέχεται από τους ανωτέρους της, βγάζει ένταλμα για να ψάξουν το στικάκι στο σπίτι της Αλίκης αλλά και στη φάρμα. Όμως ο Δημήτρης αρνείται να το παραδώσει στην Αστυνομία εάν δεν βρουν πρώτα την Αζίζα. Τότε, λοιπόν, εξαιτίας της στάσης του τον θέτουν σε διαθεσιμότητα. Η είδηση αυτή σκάει σαν βόμβα στην Καβάλα και η Αλίκη στενοχωριέται πολύ.

Σε αντίθεση με τον Δημήτρη, ο οποίος γνωρίζει πως ο χρόνος δεν είναι υπέρ τους και πρέπει να βρουν άμεσα τη μικρή μετανάστρια. Έτσι, δρα παρασκηνιακά προσπαθώντας να εντοπίσει την Αζίζα, με τη βοήθεια του Μιχάλη. Την επόμενη μέρα, η Αλίκη δίνει κατάθεση στον Χρήστο, με φόβο να μην της ξεφύγει τίποτα και καταλάβει ότι το στικάκι είναι κρυμμένο στη φάρμα. Την ίδια στιγμή, όμως, συμβαίνει ένα αναπάντεχο γεγονός. Ο Δημήτρης βρίσκεται έξω από το σπίτι που κρατούν την Αζίζα και δέχεται μία αιματηρή επίθεση. Ο αστυνόμος χάνει τις αισθήσεις του και στην πορεία μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο Λαϊνάς χαροπαλεύει και για πρώτη φορά δίνει μια τόσο X μεγάλη μάχη. Όλοι μαθαίνουν για την κατάστασή H, του και σαστίζουν. Ειδικά η Αλίκη, η οποία είναι συντετριμμένη από αυτή την είδηση, ενώ αισθάνεται τύψεις μιας και εκείνη βρήκε στον δρόμο την Αζίζα και ζήτησε τη βοήθειά του σε αυτή την τόσο επικίνδυνη υπόθεση...

Πηγή:MYTV

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved