Media

Σασμός: Το ανατριχιαστικό πλάνο από την κηδεία του Πετρή και ο «θρήνος» της Μανταρίνας

Σασμός: Συγκλονιστικές οι σκηνές από την κηδεία του Πετρή!

Οι μαυροφορεμένες Αργυρώ, Μαρίνα και γιαγιά Ειρήνη, οι Κρητικοί με τα πατήματά τους και η πολυαγαπημένη Μανταρίνα! Σε αυτά τα πλάνα πρωταγωνίστησε η σκυλίτσα του Πετρή και φυσικά ο θρήνος τόσο της οικογένειας όσο και των χωριανών.

Στο twitter χαμό έκανε το γρύλισμα της Μανταρίνας δίπλα στο φέρετρο του αλλά και η κουβέντα της γιαγιάς Ειρήνης που μέσα στον πόνο της τη θυμήθηκε και ζήτησε από την παπαδιά να της βάλει λίγο φαγητό!

Δες τα σχόλια στο twitter

Στο νέο επεισόδιο

Η ζωή του Άγγελου ανατρέπεται, καθώς ανακαλύπτει ότι ο Μάρκος ήταν ο πατέρας του. Η άρνηση του Αστέρη να μιλήσει ενώ οδηγείται στον εισαγγελέα κάνει το μέλλον του να μοιάζει ολοένα και πιο σκοτεινό… Ο Μαθιός από την άλλη έχει το μεγαλύτερο βάρος να σηκώσει: Την απελπισμένη έκκληση που του κάνει ο Αστέρης από τη φυλακή. Θα πείσει την Αργυρώ να πάει να τον δει;


Μέσα στη δίνη των γεγονότων ο Άγγελος συντετριμμένος από την αποκάλυψη της μεγάλης αλήθειας της ζωής του, αφήνεται σε ένα αποκαλυπτικό ταξίδι μνήμης με τον παπα Μιχάλη. Η σύγκρουσή του με την Καλλιόπη θα τον αφήσει ακόμα πιο μετέωρο. Όμως η ώρα της τελικής αποκάλυψης μοιάζει να έχει πια φτάσει.

Διαβάστε επίσης

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved