Άγριες μέλισσες: Η Κορίνα λύνει την απορία όλων- Αγάπησε πραγματικά τον Μελέτη η όχι;
Media

Άγριες μέλισσες: Η Κορίνα λύνει την απορία όλων- Αγάπησε πραγματικά τον Μελέτη η όχι;

Ήρθε από το Ρέθυμνο, σπούδασε ΜΜΕ και υποκριτική στο Εθνικό Θέατρο και στη συνέχεια ως Κορίνα των Άγριων Μελισσών... εγκαταστάθηκε στο Διαφάνι.

Η Στέλλα Ψαρουδάκη μίλησε για το γάμο της ηρωίδας της με τον Μελέτη, για τον κρυφό της έρωτα για τον Μπάμπη, αλλά και για τη μεγάλη της αγάπη, που δεν είναι άλλη από τον πατέρα της.

Η Κορίνα τον αγάπησε πραγματικά τον Μελέτη ή ο γάμος τους ήταν μια πράξη αντίδρασης;

Η Κορίνα βρήκε στον Μελέτη ένα στήριγμα ένα αντρικό πρότυπο που έμοιαζε στον μπαμπά της και αισθάνθηκε ασφαλής μαζί του. Όσο, όμως, τον γνωρίζει μέσα στο γάμο τους, οι δυο τους απομακρύνονται. Σίγουρα τον νοιάζεται και θέλει να τον βοηθήσει να ξεπεράσει τα θέματά του για να ευτυχήσουν, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συμβαίνει. Μάλλον δεν περίμενε ότι είναι έτσι η αγάπη και κάπου στην πορεία αρχίζει να σκέφτεται ότι έχει κάνει λάθος επιλογή.

Θα καταλάβει ποτέ το χαρακτήρα του πατέρα της, το σαδισμό του; Θα τον αποκαθηλώσει;

Ελπίζω ότι κάποια στιγμή η Κορίνα θα μάθει όλα όσα έχει κάνει ο πατέρας της και θα μπορέσει να δει το πραγματικό του πρόσωπο. Όσο κι αν αυτό σημαίνει πως θα γκρεμιστεί ο κόσμος της, θα ήθελα να σταθεί απέναντι του και να τον καταδικάσει για τις πράξεις του.

Τη μάνα της θα τη συγχωρέσει για την ερωτική της απιστία προς τον πατέρα της; Θα έρθουν αυτές οι δυο γυναίκες κοντά;

Επειδή, παρά τις εντάσεις, υπάρχει αγάπη μεταξύ τους κι επιπλέον έχει αρχίσει να βλέπει και η ίδια ότι τα πράγματα σε ένα γάμο δεν είναι πάντα εύκολα, νομίζω πως η Κορίνα σιγά σιγά θα μαλακώσει απέναντι στη μητέρα της.

Για τον αδελφό της, τον Λεύτερη, τι νιώθει; Τον πονάει για τις ερωτικές του επιλογές που δεν εκφράζονται;

Τον Λεύτερη τον αγαπάει πραγματικά και φοβάται για εκείνον, καθώς ζουν σε μια κοινωνία που δεν αποδέχεται τους ανθρώπους για. αυτό που είναι. Η ίδια έρχεται σε αμηχανία μπροστά σε αυτό το ζήτημα και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει και πώς να τον προστατέψει, αλλά πιστεύω ότι στην πορεία η αδελφική αγάπη θα υπερισχύσει.

Τι νιώθει για το γιο του Κυριάκου, τον Μπάμπη; Τι να περιμένουμε από αυτό το ζευγάρι;

Η Κορίνα είναι εμφανώς γοητευμένη από τον Μπάμπη. Βλέπει σε αυτόν φως και αυθορμητισμό, στοιχεία που της λείπουν από την καθημερινότητά της. Δίπλα του ξυπνούν πλευρές του χαρακτήρα της που έχει ξεχάσει, όπως η ανάγκη για ελευθερία, ανεμελιά και χαρά. Μαζί του μπορεί ίσως να αισθανθεί πραγματικά τον έρωτα και να βγάλει τον καλύτερο εαυτό της. Αλήθεια δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση, γιατί υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες και πράγματα που τους χωρίζουν. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η Κορίνα θα επιδιώξει να τον συναντά πιο συχνά.

Δεν θέλει κάποια στιγμή η Κορίνα να «αναπνεύσει» εκτός της κλειστής κοινωνίας του Διαφανίου, που γίνεται αφόρητη με το φόβο της χούντας;

Φυσικά. Όσο κι αν προσπαθεί και η ίδια να διατηρεί την εικόνα της «σιωπής» κοπέλας για την εποχή, είναι στιγμές που ασφυκτιά μέσα στο σπίτι όπου υπάρχουν διαρκείς τσακωμοί, εντάσεις, περιορισμοί και μυστικά. Όσον αφορά την κοινωνία του Διαφανίου, δεν την έχει γνωρίσει ιδιαίτερα, καθώς είναι περισσότερο κλεισμένη σπίτι, επομένως δεν έχει καταλάβει ακόμα τι σημαίνει κοινωνικά η χούντα. Είναι σαν να ζει σε γυάλα.

Δίνει ένα μάθημα ιστορίας ο τρίτος κύκλος των «Μελισσών»;

Ο τρίτος κύκλος των «Μελισσών» καταφέρνει μέσα από τη μυθοπλασία να μιλήσει για επώδυνα ιστορικά γεγονότα που δεν τα αγγίζουμε εύκολα, δίνοντας σε όλους μας μια αφορμή να μπούμε σε διαδικασία να μελετήσουμε και να μάθουμε την ιστορία μας. Να καταλάβουμε ότι το φίδι του φασισμού υπήρχε και θα υπάρχει και οφείλουμε να είμαστε οπλισμένοι με γνώση για να το αναγνωρίζουμε.

Πηγή:7ΜέρεςTV

Διαβάστε επίσης:

Άγριες μέλισσες: Η Ζωή παίρνει μία θανάσιμη απόφαση

Άγριες μέλισσες: Ο Δούκας αλλάζει! Με το Διαφάνι κόντρα στον Ακύλα

Άγριες μέλισσες: Ο Σόλων Τσούνης μπαίνει στη σειρά και θα περιπλέξει τη ζωή της Δρόσως

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved