Άγριες μέλισσες: Σόλων Τσούνης: «Σίγουρα κρύβει πράγματα ο Δάκης Βασιλείου»
Media

Άγριες μέλισσες: Σόλων Τσούνης: «Σίγουρα κρύβει πράγματα ο Δάκης Βασιλείου»

Ο Σόλων Τσούνης υποδύεται τον Δάκη Βασιλείου στις Άγριες μέλισσες.

Ο ηθοποιός μίλησε για τις ισορροπίες που θα αλλάξουν στη ζωή της Δρόσως, ενώ έρχονται νέες αναταράξεις!

Ποια θα είναι η αντίδραση του Κωνσταντή; Τι ήταν αυτό που είδε ο Δάκης στη Δρόσω και θέλει για πρωταγωνίστρια; Ή βλέπει μόνο επαγγελματικά ή θα υπάρξει και ειδύλλιο μεταξύ τους; Ο ηθοποιός έχει το λόγο...

- Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη η πρόταση να συμμετάσχετε στις «Άγριες μέλισσες»;

«Βέβαια και ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Μιλούσαμε από πέρυσι με την casting director της σειράς, Μιράντα Ρωσταντή, και φέτος βρέθηκε ο κατάλληλος ρόλος και κλείσαμε τη συνεργασία. Ήθελα πολύ να συμμετάσχω σε αυτή τη σειρά».

- Πείτε μας λίγα λόγια για τον Δάκη Βασιλείου, που υποδύεστε...

«Είναι ένας Αμερικανός σκηνοθέτης, ηθοποιός και παραγωγός, ο οποίος έρχεται στη Λάρισα επειδή θέλει να γυρίσει ταινία. Ψάχνει για πρωταγωνίστρια και βρίσκει στη Δρόσω το πρόσωπο που έχει οραματιστεί. Όπως καταλαβαίνετε, αλλάζουν κάποιες ισορροπίες στη ζωή της Δρόσως, οπότε έρχονται και κάποιες νέες αναταράξεις, τις οποίες δεν μπορώ να αποκαλύψω αυτή τη στιγμή. Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος ρόλος και πολύ διαφορετικός από αυτούς που έχω κάνει μέχρι τώρα».

- Τι είναι αυτό που βλέπει στη Δρόσω και αποφασίζει ότι τη θέλει για πρωταγωνίστριά του;

«Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων: η εμφάνιση, το ταλέντο της... Πιστεύει πάρα πολύ σε αυτήν και θεωρεί πως, αν ήταν στην Αμερική, θα έκανε μεγάλη καριέρα. Βλέπει στη Δρόσω πάρα πολλά πράγματα».

- Ο Δάκης θα ανοίξει νέους ορίζοντες στη ζωή της;

«Ναι, δίνοντάς της την ευκαιρία να παίξει στην ταινία του, ανοίγει σίγουρα νέους ορίζοντες στη ζωή της».

- Θα γοητευτεί από τη Δρόσω ή η σχέση τους θα περιοριστεί σε επαγγελματικό επίπεδο;

«Αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να αποκαλύψω ακόμα. Θα το δείτε επί της οθόνης».

- Ο Κωνσταντής δεν συμφωνεί αρχικά με την ιδέα να παίξει η Δράσω στον κινηματογράφο. Αυτό σημαίνει ότι θα έρθει σε κόντρα με τον Δάκη;

«Φαίνεται από την αρχή ότι είναι ανταγωνιστικός και δεν συμφωνεί με αυτή την καινούργια γνωριμία της Δρόσως. Σίγουρα μπαίνει σε σκέψεις για το τι ζητάει ο συγκεκριμένος άνθρωπος από εκείνη, αν είναι επαγγελματική η προσέγγισή του ή προσωπική. Πραγματικά όμως, δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω».

- Ο Δάκης είναι αυτό που φαίνεται ή μήπως πίσω από αυτό το πρόσωπο κρύβονται άλλα πράγματα;

«Σίγουρα κρύβει πράγματα. Αυτό διαισθάνομαι, αλλά επειδή δεν έχω δει ακόμα τα παρακάτω επεισόδια, δεν ξέρω κάτι πιο συγκεκριμένο».

- Με το καθεστώς ποιες είναι οι σχέσεις του;

«Έχει καλές σχέσεις με το καθεστώς. Είναι γνωστός' του νομάρχη, από τον οποίο ζητά να του κάνει τις γνωριμίες, για να φτιάξει την ταινία του όσο καλύτερα μπορεί», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved