Survivor: Γιωρίκας Πιλίδης: Οι πρώτες ώρες με το κορίτσι του και την οικογένειά του και η συγγνώμη!
Media

Survivor: Γιωρίκας Πιλίδης: Οι πρώτες ώρες με το κορίτσι του και την οικογένειά του και η συγγνώμη!

Survivor: Ο Γιωρίκας Πιλίδης επέστρεψε στην Ελλάδα χθες (30/1) μετά από μία όμορφη αλλά και πικρή περιπέτεια στον Άγιο Δομίνικο ως παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης. 

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της ελεύθερης πάλης, μετά από περίπου έναν μήνα και μία εβδομάδα στο νοσοκομείο καθώς αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας που τελικά αποδείχτηκε σοβαρότερο από ό,τι αρχικά, γύρισε στην αγκαλιά των δικών του ανθρώπων και έτυχε πολύ θερμής υποδοχής από τον κόσμο που τον περίμενε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η πιο θερμή αγκαλιά όμως ήρθε αρχικά από την αδελφή του Άννα και λίγα λεπτά μετά από τη μητέρα του αλλά και την αγαπημένη του Όλγα Καρπουζίδου που περίμεναν να τον υποδεχτούν στο αεροδρόμιο, χαρούμενες που τον ξαναέβλεπαν μετά από τόσο καιρό.

Ο Γιωρίκας, συγκινημένος που ένα τέτοιο δυνατό ταξίδι, γεμάτο πλούσιες εμπειρίες έφτανε στο τέλος του, έπεσε και εκείνος στην αγκαλιά τους, μιας και σε εκείνον είχαν λείψει πολύ.

Σήμερα, μία μέρα μετά την επιστροφή του και ενώ είχε χορτάσει από αγκαλιές, μαμαδίστικο φαγητό και πολλές κουβέντες, θέλησε να απευθυνθεί και στους διαδικτυακούς του φίλους, ευχαριστώντας τους για τη μεγάλη στήριξή τους αλλά και ζητώντας συγγνώμη από εκείνους μιας και δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος στο Survivor. Συγκεκριμένα έγραψε στο μήνυμά του:

"Από που να αρχίσω και τι να πρωτοπώ ?! 🤩 Καταρχήν θέλω να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ 🙏 σε έναν έναν ξεχωριστά για όλοι αυτήν την φανταστική υποστήριξή για όλα τα υπέροχα μηνύματα που έχω λάβει. 📩 Θέλω επίσης να ζητήσω μια συγνώμη από ολους που δυστυχώς για Λόγους Υγείας δεν μπόρεσα να συνεχίσω αυτό το υπέροχο ταξίδι που λέγεται Survivor. Τέλος θέλω να σας υποσχεθώ πως όλα τώρα ξεκινάνε και θα τα πούμε σύντομα 🤼‍♂️🥊 Αδέρφια μου ❤️".

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξή του αλλά και τις γυναίκες της ζωής του που τον περίμεναν υπομονετικά για να τον αγκαλιάσουν:

Δείτε το βίντεο με όσα ανέβασαν η Όλγα Καρπουζίδου και η Άννα Πιλίδου μετά την άφιξη του Γιωρίκα με όμορφες στιγμές μαζί του:

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις του Θανάση Βισκαδουράκη κατά την άφιξή του στην Ελλάδα (Video)

Και άλλη επιστροφή από τον Άγιο Δομίνικο και μάλιστα διπλή! Βισκαδουράκης και Πιλίδης έφτασαν Ελλάδα

Survivor: Ο Πιλίδης αποχώρησε και το Twitter τον αποθέωσε! Ποιος είναι ο Γιωρίκας που αγάπησαν όλοι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved