Και άλλη επιστροφή από τον Άγιο Δομίνικο και μάλιστα διπλή! Βισκαδουράκης και Πιλίδης έφτασαν Ελλάδα
Gossip Cam

Και άλλη επιστροφή από τον Άγιο Δομίνικο και μάλιστα διπλή! Βισκαδουράκης και Πιλίδης έφτασαν Ελλάδα

Survivor: Μετά από την αποχώρησή τους από το ριάλιτι επιβίωσης, ο Θανάσης Βισκαδουράκης και ο Γιωρίκας Πιλίδης επέστρεψαν στην Ελλάδα και είναι πλέον έτοιμοι να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο το τηλεοπτικό κοινό έχει αγκαλιάσει μοναδικά, μιας και από την πρώτη κιόλας στιγμή του πέμπτου κύκλου, ξεκίνησαν να το παρακολουθούν ανελιπώς, χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Στην ομάδα των Διασήμων, πολλοί ήταν οι παίκτες που μπορεί να είχαν και εκρηκτικό χαρακτήρα, αλλά υπήρχαν και εκείνοι που είτε με τις αγωνιστικές τους αποδόσεις, είτε με τον χαρακτήρα τους, είχαν κερδίσει τόσο τους συμπαίκτες τους, όσο όμως και τους τηλεθεατές. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης ήταν ένας από τους παίκτες των Διασήμων, τον οποίο και είχαν αγαπήσει πολύ οι συμπαίκτες του, όχι μόνο για το θάρρος και την δύναμη που έδειχνε σε κάθε αγώνα, αλλά και για την ενσυναίσθηση που τον διακατείχε και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του. Ο ίδιος αποχώρησε, μετά από ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης ήταν ακόμα μια περίπτωση ενός πολύ δυνατού παίκτη, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε έναν σοβαρό τραυματισμό και δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο παιχνίδι. Η αποχώρησή του, όπως παρακολουθήσαμε και στο χθεσινό επεισόδιο (29-1) ήταν εκείνη που έφερε κύμα συγκίνησης στους συμπαίκτες τους, αλλά και με το Twitter να τον περιγράφει ως τον αληθινό νικητή του φετινού κύκλου του Survivor.

Οι δυο παίκτες επέστεψαν πριν από λίγο στην Ελλάδα, καθώς ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τους αποθανάτισε στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Μάλιστα, όπως φαίνεται και από το φωτογραφικό υλικό, ακόμα και αν είναι γνωστό ότι δεν πρόκειται να κάνουν καμία δήλωση σε δημοσιογράφους, λόγω περιορισμού της παραγωγής, εκείνοι προσπάθησαν να αποθανατίσουν και το παραμικρό πλάνο.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved