Survivor:Η συγγνώμη της Μυριέλλας στην ομάδα της–Δίνει οριστικό τέλος στη σχέση της με τον Κατσαούνη
Media

Survivor:Η συγγνώμη της Μυριέλλας στην ομάδα της–Δίνει οριστικό τέλος στη σχέση της με τον Κατσαούνη

Survivor: Συνέχεια στο θέμα που έχει δημιουργήσει από την αρχή προβλήματα ανάμεσα στους παίκτες των ομάδων, δηλαδή η σχέση ΜυριέλλαςΚατσαούνη, δόθηκε στο συμβούλιο λίγο πριν την ψηφοφορία.

Αυτή τη φορά το τοπίο δείχνει να ξεκαθαρίζει μιας που η Μυριέλλα μετά την ένταση και όλο αυτό το κλίμα που έχει δημιουργηθεί, θέλησε να δώσει ένα τέλος. Πριν ακόμη φτάσει στο συμβούλιο μιλώντας στην κάμερα, ανέφερε:

«Είμαι σίγουρη ότι ο κόσμος θα καταλάβει ότι αυτά που θα πει ο Γιώργος σήμερα στο συμβούλιο δεν ισχύουν. Εγώ δεν θέλω πια καμιά σχέση με αυτόν, με απογοήτευσε και δεν θέλω καμία σχέση μαζί του».

Φτάνοντας στο συμβούλιο και αφού ο Γιώργος Λιανός της έδωσε το λόγο η ηθοποιός ζήτησε «συγγνώμη» από τους συμπαίκτες της. Συγκεκριμένα είπε μπροστά σε όλους:

«Θέλω να ζητήσω ένα πολύ μεγάλο συγγνώμη στην ομάδα μου σε όλους. Φέρθηκα επιπόλαια σε ότι αφορά στο θέμα με τη σχέση μου με τον Γιώργο. Εξαρχής προκάλεσε προβλήματα που εκμεταλλεύτηκε ο Βαλάντης και με έφερε σε ρήξη και με έκανε να νιώσω ότι έχω εχθρούς στην ομάδα αλλά η αφορμή ήταν όλο αυτό που συνέβη με μένα και τον Γιώργο. Ενώ είχα πει ότι θα το σταματήσω, μετά υπέκυπτα στα συναισθήματα μου και στην ανάγκη μου να δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους και το συνέχισα. Μετά από τα τελευταία γεγονότα έχω να πω ότι λυπάμαι πολύ. Επίσης θέλω να ζητήσω συγγνώμη γιατί μιλάω πολύ και είναι ισχυρογνώμων και τους έχω κουράσει. Δεν θέλησα πολτέ να βλάψω κανέναν ή να θίξω κάποιον και θέλω να έχω την ευκαιρία να μιλήσω με την ομάδα μου», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved