Media

Survivor: Κουρεντή: «Μου ξύπνησαν μνήμες... Δεν με νοιάζει καθόλου να ξαναμιλήσω με την Ευρυδίκη»

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο (30-1) είδαμε την Μυριέλλα Κουρεντή να δηλώνει ανοιχτά την ενόχλησή της για τις επιθέσεις που δέχεται, λέγοντας ότι της θύμισαν την εποχή που εκεί βρισκόταν ο Βαλάντης

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει μοναδικά, μιας και, όπως φαίνεται, το παρακολουθούν ανελιπώς, χωρίς να χάνουν κανένα επεισόδιο.

Στο σημερινό επεισόδιο (30-1) παρακολουθήσαμε την Μυριέλλα Κουρεντή να μιλάει ανοιχτά για όλην αυτήν την επίθεση που δέχτηκε από την Αθηνά και την Ευρυδίκη, κάτι που, όπως είπε χαρακτηριστικά, της θύμισε τις ημέρες που βρισκόταν στην ομάδα τους ο Βαλάντης, ο οποίος είχε έναν απόλυτα εκρηκτικό χαρακτήρα και συνεχώς προκαλούσε τις εντάσεις.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Μάλιστα, η Μυριέλλα σημείωσε πως ο ίδιος ο Βαλάντης της είχε πει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα για τη φιλική σχέση που είχε με τον Γιώργο το είχαν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Αθηνά Ευμορφιάδη, κάτι που επιβεβαιώνεται, κατά την άποψή της, με την συμπεριφορά τους, αφού της κάνουν συνεχώς επιθέσεις. Η ηθοποιός και μια από τις δυνατές παίκτριες των Διασήμων, μίλησε και για το σκηνικό με την Ευρυδίκη, η οποία της είπε ότι δεν θέλει καθόλου να της μιλάει, μιας και δεν υπάρχει λόγος να έχουν οποιαδήποτε σχέση. Πάνω σε αυτό, η Μυριέλλα είπε ότι δεν την ενδιαφέρει καθόλου το αν θα ξαναμιλήσει μαζί της.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Ναταλία Γερμανού: Η ατάκα της για την Μυριέλλα Κουρεντή που... θα συζητηθεί: «Έχασε το ταλέντο της»;

Survivor: Ο Βαλάντης δεν αγνοείται πια! Επέστρεψε Ελλάδα και έγινε... χαμός! Σπρωξίματα και πανικός!

Survivor Spoiler: H νέα σύγκρουση Κατσαούνη-Μυριέλλας και η ομάδα που κερδίζει την ασυλία!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved