Media

Survivor: Ο Βαλάντης δεν αγνοείται πια! Επέστρεψε Ελλάδα και έγινε... χαμός! Σπρωξίματα και πανικός!

Gossip-tv Team

Survivor: Μετά από αρκετές μέρες παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο, ο Βαλάντης επέστρεψε στην Ελλάδα και η αλήθεια είναι πως στο αεροδρόμιο έγινε κανονικός... χαμός!

Ο τραγουδιστής, με το που εμφανίστηκε στην πύλη αφίξεων, έπεσαν όλες οι κάμερες και οι φωτογραφικοί φακοί αλλά και οι δημοσιογράφοι πάνω του προκειμένου να αποσπάσουν ένα πλάνο του αλλά και δηλώσεις του.

Παρ' όλο που κατά την επιστροφή τους όλοι οι πρώην παίκτες του Survivor δεν επιτρέπεται να μιλήσουν, τα media περιμένουν να τους κάνουν κάποια δήλωση, χωρίς καμία επιτυχία.

Το ίδιο συνέβη και με τον Βαλάντη ο οποίος επαναλάμβανε μόνο "όλα καλά" χωρίς να αναφερθεί σε τίποτα άλλο.

Η μόνη διαφορά με την επιστροφή του τραγουδιστή στην Ελλάδα σε σχέση με άλλους παίκτες ήταν το γεγονός ότι εκείνη τη στιγμή επικράτησε πανικός μεταξύ των δημοσιογράφων και των cameramen οι οποίοι ήθελαν ένα πλάνο από τον Βαλάντη.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καραβάτου έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν ο δημοσιογράφος της εκπομπής, ο Αρτ, στην προσπάθειά του να πλησιάσει τον Βαλάντη, δέχτηκε επίθεση από κάποιον που του πέταξε το πλακάτ που κρατούσε στα χέρια και τον έσπρωξε.

Όπως σχολίασαν αργότερα στο πάνελ της εκπομπής Τι λες τώρα, μάλλον επρόκειτο για άνθρωπο των media και όχι για κάποιον της παραγωγής Acun Media που είναι υπεύθυνος για την ασφαλή επιστροφή του Βαλάντη στην Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από την άφιξή του:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved