Survivor: Χατζηγεωργίου στο gossip-tv: Οι πραγματικοί λόγοι που αποχώρησε και το νέο τηλεοπτικό βήμα
Showbiz

Survivor: Χατζηγεωργίου στο gossip-tv: Οι πραγματικοί λόγοι που αποχώρησε και το νέο τηλεοπτικό βήμα

Survivor: Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μπορεί να είναι πολλά χρόνια στο χώρο όμως φέτος πήρε τη μεγάλη απόφαση να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος έχει φανατικούς θαυμαστές και είναι πολύ ευαίσθητος όσον αφορά να κοινωνικά ζητήματα, παρά το γεγονός ότι κάποτε δήλωνε πως δεν θα πήγαινε ποτέ σε ένα τέτοιου είδους παιχνίδι, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο gossip-tv.gr, εξήγησε για ποιο λόγο τελικά άλλαξε γνώμη ενώ αποκάλυψε τους πραγματικούς λόγους που αποφάσισε να αποχωρήσει. Επίσης μίλησε για τα νέα του επαγγελματικά βήματα καθώς, μεταξύ άλλων, ετοιμάζει και έναν πιλότο για ένα τηλεπαιχνίδι.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέντευξη…

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.
  • Αρχικά, θα ήθελα να μου πεις αν εχεις επιστρέψει στην καθημερινότητα και τι έχει αλλάξει σε αυτή λόγω της συμμετοχής σου στο Survivor.

Έχω επιστρέψει στην καθημερινότητα και αλήθεια είναι ότι τρέχω με φρενήρεις ρυθμούς. Η συμμετοχή μου στο Survivor, αν και ήταν για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, με έχει βοηθήσει στο να μπορέσω να αναδείξω με πιο αποτελεσματικό τρόπο, μέσω των social media, το έργο της εθελοντικής ομάδας που συμμετέχω ενεργά, connect your city.

Με τον Βαλάντη δεν κράτησα την ψυχραιμία μου.

  • Τι σου άρεσε περισσότερο από την εμπειρία σου στο Survivor;

Ήταν μία πολύ δυνατή εμπειρία που με έκανε να εκτιμήσω πολλά απλά, καθημερινά πράγματα που τα είχα δεδομένα. Αν και θεωρώ τον εαυτό μου έναν άνθρωπο που εκτιμά και σέβεται, πολλές φορές έχω ξεχάσει πόσο σημαντικό και όμορφο είναι να επικοινωνείς με την οικογένειά σου καθημερινά, να φας γύρω από ένα τραπέζι με φίλους, να κοιμάσαι στα ζεστά και με ασφάλεια το βράδυ. Μου άρεσε πολύ που το Survivor με «ταρακούνησε» και με έκανε να δω με διαφορετικό ματι ακομα και τις πιο μικρές κατακτήσεις που μπορεί να έχουμε μέσα στην ημέρα.

  • Έχεις μετανιώσει γι' αυτή τη συμμετοχή;

Είμαι ένας άνθρωπος που γενικά δεν μετανιώνω για τις πράξεις μου! Πιστεύω ότι κάθε εμπειρία έχει να μου διδάξει κάτι και η συμμετοχή μου στο συγκεκριμένο reality επιβίωσης ήταν συνειδητή και μετά από πολλές συζητήσεις με την manager μου στην Panik Records. Παρά τις αμφιβολίες που είχα αρχικά, χαίρομαι που επέμενε να συμμετάσχω γιατί μέσα από αυτό το παιχνίδι ταξίδεψα στην άλλη άκρη του κόσμου και νιώθω οτι κατάφερα να ξεπεράσω τον εαυτό μου για ακόμα μία φορά!

  • Πώς κρίνεις το πρόσφατο αποτέλεσμα με τη «στημένη» ψηφοφορία της ομάδας στην οποία ανήκες; σε βρίσκει σύμφωνο; Αν ήσουν δηλαδή ακόμα στο παιχνίδι, θα συμφωνούσες με τους συμπαίκτες σου να «θυσιάσετε» φαινομενικά καλούς παίκτες όπως τον Πιλίδη και τον Βισκαδουράκη για να φύγει ο Βαλάντης;

Το Survivor είναι ένα παιχνίδι το οποίο βασίζεται πάρα πολύ στην ψυχολογία και σίγουρα αν ένας συμπαίκτης σου την επηρεάζει επιθυμείς με κάθε τρόπο να φύγει προκειμένου να μπορείς να συνεχίσεις εσύ. Θεωρώ όμως πως ήταν μία κίνηση πολύ επικίνδυνη γιατί θα μπορούσαν να χάσουν πολύτιμους παίκτες. Προφανώς είχαν φτάσει στα όριά τους με τον συγκεκριμένο παίκτη.

  • Όσο καιρό ήσουν μέσα στο παιχνίδι ήσουν από τους παίκτες που είχες ένταση με τον Βαλάντη. Πώς κατάφερες να συγκρατήσεις την ψυχραιμία σου;

Είμαι ένας άνθρωπος που στη ζωή μου προσπαθώ να αποφεύγω τις εντάσεις όμως δυστυχώς αυτό δεν ήταν εφικτό στην συμβίωση με τον Βαλάντη- δεν θεωρώ ότι κατάφερα να κρατήσω την ψυχραιμία μου. Πιστεύω πως και τον ίδιο τον έβγαζα συχνά έξω από τα ρούχα του γιατί πολύ απλά δεν ταιριάζουμε σαν άνθρωποι, σαν ιδιοσυγκρασίες. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά ψύχραιμο σαν άνθρωπο όπως είναι π.χ. Αποστόλης Ρουβάς ή η Ναυσικά και γι' αυτό ίσως δυσκολευόμουν αρκετά στο κομμάτι συμβίωσης.

  • Τελικά ήταν όντως ο Βαλάντης ο λόγος που αποφάσισες να αποχωρήσεις από το παιχνίδι; Μετάνιωσες για αυτό, με δεδομένο ότι λίγο καιρό μετά αποχώρησε κι εκείνος;


Ήταν ένας από τους λόγους αλλά όχι ο μοναδικός. Οι συγκεκριμένες συνθήκες που βιώναμε ήταν πάρα πολύ δύσκολες και η ψυχολογία μου δεν με βοήθησε να ανταπεξέλθω. Πριν μπω στο παιχνίδι, όπως και πολλοί συμπαίκτες μου, αντιμετώπιζα αρκετές δυσκολίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και πίστευα πως φεύγοντας ίσως και να ξεχαστώ λίγο. Εκεί όμως τα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε καθημερινά, η πείνα, ο σωματικός πόνος, η αυπνία και οι εντάσεις δεν βοήθησαν τελικά καθόλου και απλά συνέβαλαν στην απόφασή μου να αποχωρήσω από το παιχνίδι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

  • Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο στον Άγιο Δομίνικο; Η έλλειψη τροφής, οι κακές συνθήκες στην παραλία ή οι κακές συμπεριφορές συμπαικτών σου;


Νομίζω ότι αν έφτιαχνα μία κλίμακα δυσκολίας πάνω πάνω θα έβαζα τις Aνθρώπινες Σχέσεις γιατί για μένα πάντα είναι καθοριστικές. Επηρεάζομαι από τις κακές συμπεριφορές, με χαλάνε τρομερά. Έπειτα θα έβαζα την έλλειψη τροφής καθώς τρώγαμε 2 κουταλιές ρύζι την ημέρα και δυστυχώς με ταλαιπωρούσε ένα ήδη υπάρχον πρόβλημα στο στομάχι. Τέλος, η Έλλειψη Ύπνου μας δυσκόλευε πολύ και όταν κοιμόμασταν η υγρασία ή τα βρεγμένα ρούχα έκαναν τον ύπνο μας εφιάλτη!

  • Σχολιάστηκε έντονα το γεγονός ότι είχες δηλώσει πως δεν θα πήγαινες ποτέ σε ένα τέτοιο παιχνίδι, αλλά τελικά το έκανες. Τι σε έκανε να αλλάξεις γνώμη;

Ζούμε στην Ελλάδα της μεγάλης κρίσης, όχι μόνο στο κομμάτι το οικονομικό αλλά και των ανθρώπινων σχέσεων, ενώ παράλληλα βρεθήκαμε να αντιμετωπίζουμε και μια παγκόσμια πανδημία. Θέατρα και μουσικές σκηνές έκλεισαν και ο κλάδος μας έχει πληγεί σε ποσοστό πάνω από το 90%. Πέρα όμως από τον οικονομικό παράγοντα που συνέβαλε σημαντικά στην απόφαση μου, θεώρησα το Survivor και την δημοσιότητα που θα προσφέρει, μια καλή ευκαιρία, ένα βήμα για να επικοινωνήσω το έργο του Connect your city, τον ακτιβισμό και τον εθελοντισμό.

  • Ο Σπύρος Μπιμπίλας αρχικά είχε θυμώσει με την απόφασή σου να εγκαταλείψεις το
    θέατρο για το
    survivor. στη συνέχεια επεσήμανε με δηλώσεις του πως δεν θέλει να βλέπει ηθοποιούς σε τέτοια παιχνίδι και όταν επέστρεψες αποκάλυψε ότι έχετε μιλήσει. πώς είναι οι σχέσεις σας σήμερα;

Η σχέση μου με τον Σπύρο Μπιμπίλα είναι υπέροχη τον θεωρώ έναν πραγματικά ενεργό πολίτη όποιος σέβεται και εκτιμά τους συνανθρώπους του έναν γνήσιο ακτιβιστής συνδικαλιστή και φίλο. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον γνώρισα φέτος και μαζί με το σωματείο καταφέραμε να βοηθήσουμε μαζί πολλούς συνανθρώπους μας που είχαν ανάγκη. Όσον αφορά το survivor είναι αλήθεια πως ήταν κάθετος και δεν ήθελε να πάω, αλλά όταν του εξήγησα τους λόγους μου εκείνος συμφώνησε.

  • Ποιον θέλεις νικητή του φετινού survivor με βάση τα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα;

Δύσκολη ερώτηση! Αυτός που πιστεύω ότι θα νικήσει είναι ο Γιωρίκας- είναι από
τους καλύτερους παίκτες που έχουμε δει στο Survivor. Θα μου άρεσε όμως να δω
γυναίκα νικήτρια φέτος, ίσως η Ναυσικά ή η Μυριέλλα γιατί και οι δύο είναι πολύ δυνατές παίκτριες και τις αγαπώ και τις εκτιμώ πολύ.

  • Γνωρίζουμε τη δράση σου με το «connect your city». Θα ήθελες να μας πεις περισσότερα για αυτό;

Το connect your city ξεκίνησε από κέντρα νέων που ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό. Κατά την πανδημία δημιούργησε το πρόγραμμα «παρέμβαση στην κοινότητα» όπου πηγαίνουμε σε σπίτια ανθρώπων με μη υποστηρικτικό περιβάλλον και τους βοηθάμε με κάθε
τρόπο παρέχοντας ρουχισμό, μέσα από το fabric republic, και τρόφιμα και μαζί με τους εθελοντές μας προσπαθούμε να κάνουμε πιο εύκολη την καθημερινότητά τους και να σταθούν στα πόδια τους.

  • Σε επαγγελματικό επίπεδο ετοιμάζεις κάτι τώρα που επέστρεψες; γιατί η αλήθεια είναι ότι λόγω πανδημίας οι δουλειές έχουν συρρικνωθεί ξανά και κάποιες παραστάσεις έχουν κατέβει…

Τρέχω πολλά και διαφορετικά project, όπως πάντα! Ετοιμάζω μία ταινία μικρού μήκους με θέμα το social media addiction. Την έγραψα μαζί με τον Ανάσταση Μαυρογιάννη και είναι η πρώτη σοβαρή σκηνοθετική μου απόπειρα. Eπίσης ετοιμάζω έναν πιλότο για ένα φοβερό τηλεπαιχνίδι. Φυσικά, όπως όλοι αναμένω καλύτερες μέρες με μουσικές σκηνές, συναυλίες και γεμάτα θέατρα!

Λίγα λόγια για το «connect your city»

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΙΑΣΙΣ ιδρύθηκε το 2005. Από το 2005 έως σήμερα στο επίκεντρο της Α.μ.Κ.Ε. ΙΑΣΙΣ βρίσκεται ο άνθρωπος. Βασικοί στόχοι του φορέα αποτελούν η παροχή ψυχοκοινωνικής στήριξης, η καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, η παροχή ψυχολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, η δημιουργία ίσων ευκαιριών και νέων προοπτικών για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, η προαγωγή της ψυχικής υγείας, η παροχή ψυχιατρικής φροντίδας στην Κοινότητα με βάση τις αρχές της Κοινωνικής Ψυχιατρικής και της Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης, παροχή εξειδικευμένων ψυχιατρικών υπηρεσιών και ψυχοεκπαιδευτικών παρεμβάσεων στα πρότυπα της Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
Ο συνολικός αριθμός ωφελούμενων του φορέα υπολογίζεται από το 2006 έως σήμερα σε περισσότερα από 500.000 άτομα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved