Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Πιστεύω ότι νικήτρια του Survivor θα είναι η Ασημίνα»
Showbiz

Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Πιστεύω ότι νικήτρια του Survivor θα είναι η Ασημίνα»

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου για να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο για λογαριασμό του Survivor χρειάστηκε να αφήσει την θεατρική παράσταση στην οποία συμμετείχε.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του μίλησε για την κίνηση του η οποία δεν σχολιάστηκε πολύ θετικά, για το αν μετάνιωσε που πήρε μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ενώ ανέφερε ποιος θα ήθελε να είναι ο νικητής του παιχνιδιού.

Για βρεθείς στον Άγιο Δομίνικο, χρειάστηκε να αφήσεις την παράσταση «Σκρουτζ - The Musical», μια κίνηση που δεν σχολιάστηκε πολύ θετικά.

Είναι λογικό, όταν φεύγεις από μια παράσταση-ακόμα κι αν υπάρχει χρόνος για ανιικατάσταση-, η θεατρική ομάδα σου να δυσκολεύεται. Φυσικά και δεν είμαι χαρούμενος που άφησα μια καταπληκτική ομάδα με έναν εξαίρετο σκηνοθέτη, τον Αναστάσιο Δεληγιάννη, και έναν υπέροχο ηθοποιό, ακτιβιστή και φίλο μου, τον Σπύρο Μπιμπίλα, αλλά δεν μπορούσα να συνεχίσω και, αφού ξεκαθάρισα τους λόγους, βρέθηκε αμέσως αντικαταστάτης.

Μετάνιωσες που πήρες μέρος στο «Survivor»;

Δεν μετανιώνω εύκολα στη ζωή μου για κάτι που κάνω και προσπαθώ να είμαι σίγουρος για τις επιλογές μου και να μαθαίνω ακόμα κι από τα λάθη μου. To «Survivor ωστόσο -όσο δύσκολο κι αν ήταν για μένα- σίγουρα δεν ήταν λάθος μου γιατί με βοήθησε να μάθω πολλά πράγματα για τον εαυτό μου, τα όριά μου, τα πρέπει και τα θέλω μου. Στο παρελθόν είχες δηλώσει ότι δεν θα συμμετείχες στο εν λόγω reality.

Τι άλλαξε;

Στην Ελλάδα της κρίσης και του κορονοϊού, πολλές φορές καλούμαστε να παίρνουμε δύσκολες και γρήγορες αποφάσεις. Πολλά ήταν εκείνα που συντέλεσαν στο να λάβω μια τόσο σημαντική απόφαση για μένα και να μπω στο «Survivor», μεταξύ αυτών η αλλαγή που έχει επέλθει στον κλάδο μας τα τελευταία χρόνια.

Ποια η άποψη σου για το ειδύλλιο που πιστεύεται πως αναπτύσσεται μεταξύ της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη;

Ο έρωτας δεν είναι παιχνίδι ούτε παιδί της λογικής και συχνά φέρνει κοντά δύο ανθρώπους πολύ ξεχωριστούς μεταξύ τους. Χαίρομαι που η Μυριέλλα δεν παύει ποτέ να με ξαφνιάζει. Το αν θα έχει διάρκεια ή όχι αυτό που συμβαίνει μεταξύ τους θα το δείξει η πορεία. Προσωπικά, πάντως, δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει κάποια συνέχεια μετά το παιχνίδι, χωρίς να το απεύχομαι ωστόσο. Αγαπώ πολύ τη Μυριέλλα και θέλω να είναι ευτυχισμένη και χαρούμενη.

Η ίδια έχει αναφέρει ότι βρίσκεται σε σχέση εκτός παιχνιδιού. Πώς σχολιάζεις τις κινήσεις της τελικά;

Νομίζω πως η σχέση της με το συνεργάτη της είναι καλλιτεχνικής και πνευματικής φύσης, οπότε, σε ένα μικρόκοσμο όπως αυτός του «Survivor», δεν το θεωρού παράλογο να βρίσκεις ένα χαμόγελο για να κρατηθείς.

Τι είναι αυτό που κάνει τόσο μεγάλες τις εντάσεις και τις διαμάχες στο «Survivor», η πείνα η το ότι η συνύπαρξη αγνώστων μπορεί να γίνει ανυπόφορη;

Οι διαφορετικοί χαρακτήρες, η πείνα, ο καθημερινός πόνος από τα αθλήματα, τα τσιμπήματα εντόμων και η δυσωδία σίγουρα επιδρούν άμεσα και έμμεσα στις επιλογές μας. Μέσα στο παιχνίδι είμαστε ευάλωτοι και μόνο μια πολύ δυνατή ομάδα μπορεί να κρατηθεί καθώς το «Survivor» απαιτεί δυνατές ομάδες και έπειτα δυνατούς παίκτες.

Ποιος θέλεις να κερδίσει και γιατί και ποιος πιστεύεις ότι θα τα καταφέρει τελικά;

Θέλω να κερδίσει είτε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είτε η Μυριέλλα Κουρεντή ή ο Απόστολος Ρουβάς ή η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, αν και πιστεύω ότι νικήτρια θα είναι η Ασημίνα.

Πηγή:Hello

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Χατζηγεωργίου: Το πρώτο τηλεφώνημα μετά το ριάλιτι στους γονείς του και τα κλάματα!

Survivor: «Μίλησα με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, τον άκουσα στεναχωρημένο» (Video)

Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Ήταν ουσιαστικά ένας δίαυλος επικοινωνίας το Survivor. Σαν μια καλή σειρά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved