Media

Ναταλία Γερμανού: Η ατάκα της για την Μυριέλλα Κουρεντή που... θα συζητηθεί: «Έχασε το ταλέντο της»;

Gossip-tv Team

Καλύτερα Δε Γίνεται: Στην σημερινή εκπομπή, η Ναταλία Γερμανού μαζί με τους συνεργάτες της σχολίασαν αναλυτικά το Survivor, μιλώντας για όλα όσα συμβαίνουν μεταξύ των ομάδων. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο και οι τηλεθεατές παρακολουθούν όλο και περισσότερο καθημερινά, χωρίς να μπορούν να χάσουν επεισόδιο, μιας και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και οι εντάσεις εδραιώνονται στο νησί της Καραϊβικής.

Όλο το κλίμα των τελευταίων επεισοδίων του Survivοr για την εβδομάδα που πέρασε σχολίασε έντονα και η Ναταλία Γερμανού, με την κουβέντα και κινείται γύρω από το όνομα της Μυριέλλας Κουρεντή και σε όσα γίνονται γύρω από εκείνη στο παιχνίδι και στη σχέση της με τον Γιώργο Κατσαούνη από την ομάδα των Μαχητών. Μέσα σε όλα, η παρουσιάστρια σχολίασε και το γράμμα της Μυριέλλας προς τον Γιώργο, ένα θέμα που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και από τις δυο ομάδες.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια: «Να πω κάτι; Την Μυριέλλα Κουρεντή όταν την έβλεπα ως ηθοποιό στις σειρές, ήταν καλή ηθοποιός. Τώρα τι έπαθε εδώ; Έχασε το ταλέντο της; Τι συμβαίνει και παίζει έτσι εδώ; Εδώ γιατί παίζει έτσι; Δεν είναι καλό αυτό... Έγραψε (για τον John) ότι είναι ο άνθρωπος που βοηθά έξω την οικογένειά της και προωθούν την δουλειά τους. Σαν να του λέει κοίτα είναι διαφημιστικό το θέμα».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved