Καταπέλτης η Ναταλία Γερμανού: «Δεν με νοιάζει ποιος απ’ όλους φταίει, την πλήρωσε ο κόσμος»
Showbiz

Καταπέλτης η Ναταλία Γερμανού: «Δεν με νοιάζει ποιος απ’ όλους φταίει, την πλήρωσε ο κόσμος»

Η Ναταλία Γερμανού δεν μπόρεσε να μην ξεσπάσει μέσα από τα social media για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας μετά την επέλαση της κακοκαιρίας.

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» έκανε το πέρασμα της από την χώρα μας και άφησε πίσω της σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης, «κολλημένα» αυτοκίνητα σε κεντρικούς δρόμους αλλά και ταλαιπωρημένους πολίτες.

Με αφορμή τα γεγονότα αυτά, η Ναταλία Γερμανού ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ύστερα από τις εικόνες που αντίκρισε στην τηλεόραση της σχετικά με τους εγκλωβισμένους οδηγούς στην Αττική οδό.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέβασε εικόνες από την τηλεόραση, στις οποίες απεικονίζονται οι ταλαιπωρημένοι οδηγοί της Αττικής Οδού και τόνισε πως δεν την νοιάζει ποιος φταίει ενώ για μια ακόμα φορά την πλήρωσε ο κόσμος.

«Το χιόνι θα έπρεπε να ‘ναι ένα κανονικό ή και σπάνιο χειμωνιάτικο φαινόμενο, μια αφορμή χαράς και παιχνιδιού. Όχι αυτό. Δεν με νοιάζει ποιος απ όλους φταίει πιο πολύ για το χτεσινό θρίλερ.

Με νοιάζει που θα μπορούσαμε ίσως να το χουμε αποφύγει και για μια ακόμα φορά την πλήρωσε ο κόσμος. Αυτά, εύχομαι να μας γίνει μάθημα και να είστε όλοι καλά», έγραψε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε επίσης:

Η οδύσσεια της Φαίης Σκορδά μέχρι να φθάσει στο στούντιο της εκπομπής, Το Πρωινό! (Video)

H συγκλονιστική περιγραφή του Αρναούτογλου: «Έμεινα κι εγώ εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό. Έπαθα σοκ»

Κακοκαιρία Ελπίδα: Πήραν τα φτυάρια επ' ώμου και έπιασαν δουλειά! Παππάς και Σκιαδαρέσης εν δράσει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved