Κακοκαιρία Ελπίδα: Πήραν τα φτυάρια επ' ώμου και έπιασαν δουλειά! Παππάς και Σκιαδαρέσης εν δράσει!
Showbiz

Κακοκαιρία Ελπίδα: Πήραν τα φτυάρια επ' ώμου και έπιασαν δουλειά! Παππάς και Σκιαδαρέσης εν δράσει!

Η κακοκαιρία Ελπίδα παγίδευσε οδηγούς μέσα στα αυτοκίνητα, έριξε δέντρα και κατέστρεψε περιουσίες, έκανε απροσπέλαστους τους δρόμους... Χαμός! 

Και μέσα σε όλο αυτόν τον χαμό, πήραν τα φτυάρια επ' ώμου και άρχισαν δουλειά!

Όπως ο Αλέξης Παππάς ο οποίος ετοιμοπόλεμος όπως πάντα και έχοντας περάσει και από ένα σκληρό Survivor και έχοντας για σύμμαχο το φτυάρι του, άρχισε να διώχνει το πυκνό χιόνι από σημεία του δρόμου για να αποσυμφορήσει την κατάσταση.

Βλέπετε, ο δεύτερος Έλληνες Bachelor δεν αρκέστηκε μόνο στα παιχνίδια με το χιόνι αλλά έπιασε και δουλειά για να φανεί χρήσιμος.

Όπως και να το κάνεις, δεν είναι και το πλέον εύκολο να φτυαρίζεις για πολύ χιόνι.

Την ίδια... αγγαρεία κλήθηκε να κάνει έξω από το σπίτι όπου ζει μαζί με τη σύζυγό του Μπέσσυ Μάλφα, κλήθηκε να κάνει και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για την πολύτεκνη οικογένειά του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, γράφοντας με χιούμορ την εξής λεζάντα: "Η Ελπίδα πεθαίνει τελευταία;;;;;;;; Το κέρατό μου!!!!!!" ανέβασε ένα απολαυστικό βίντεο.

Σε αυτό απεικονίζεται ο ίδιος να φτυαρίζει έξω από το σπίτι ώστε να μην υπάρξουν δυσάρεστα ατυχήματα από κάποιο μέλος της οικογένειας που ίσως θελήσει να βγει εκτός σπιτιού. Έτσι, τα... οικογενειακά βάρη ανέλαβε ο... πάτερ φαμίλιας ο οποίος δεν είχε και τόση πολλή όρεξη!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved