Showbiz

Σάββας Πούμπουρας: Έγινε... ψήστης στο χιονισμένο τοπίο και η «Αρετή του» τον αποθανάτισε!

Gossip-tv Team

Κακοκαιρία Ελπίδα: Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, η Αθήνα έχει ντυθεί στα λευκά, με τους περισσότερους επώνυμους να απολαμβάνουν το χιονισμένο τοπίο με την οικογένειά τους. 

Τις τελευταίες ημέρες, η επέλαση του χιονιά έχει δημιουργήσει ναι μεν προβλήματα, τόσο στο οδικό δίκτυο, όσο και στην ηλεκτροδότηση, αλλά είναι και κάποιοι, οι οποίοι το απολαμβάνουν απίστευτα.

Πολλοί celebrities κατέκλυσαν τα κοινωνικά δίκτυα με τις δημοσιεύσεις τους και μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους τις δραστηριότητες που επέλεξαν να κάνουν με την οικογένειά τους, ώστε να περάσουν τέλεια όλοι μαζί. Ένας από εκείνους ήταν και ο Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος αποφάσισε να μαγειρέψει για την οικογένειά του και να κάνει barbeque στο χιόνι. Ο ίδιος ανέλαβε χρέη ψήστη και η αγαπημένη του Αρετή Θεοχαρίδη αποθανάτισε την στιγμή, με ένα βίντεο.

Η ίδια έγραψε "Έχει χιόνι μπαμπά... θα κρυώσεις", σχολιάζοντας χιουμοριστικά την παράτολμη προσπάθεια του Σάββα Πούμπουρα να ψήσει για την οικογένειά του, μέσα στο χιονισμένο τοπίο!

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης:

Οι celebrities βγήκαν για ψώνια - Πού τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός;

Η αποκάλυψη του Πούμπουρα για εργασιακό bullying: «Ο bully ξέσπαγε τις ανασφάλειές του πάνω μου»

Οι παραμυθένιοι γάμοι του 2021 που μας έμειναν αξέχαστοι! (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved