Οι celebrities βγήκαν για ψώνια - Πού τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός;
Gossip Cam

Οι celebrities βγήκαν για ψώνια - Πού τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός;

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv συνάντησε πλήθος celebrities να πραγματοποιούν τις αγορές τους, μιας και οι συγκεκεριμένες ημέρες το απαιτούν λίγο παραπάνω. 

Μετά και το πέρας της Πρωτοχρονιάς, μπορεί η γιορτινή περίοδος να φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος της, αλλά ακόμα οι περισσότεροι από εμάς πραγματοποιούμε τις αγορές μας και κάνουμε δώρα στους αγαπημένους μας.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv αποθανάτισε πλήθος επωνύμων να κάνουν τις βόλτες τους για ψώνια, ξεκλέβοντας έτσι και λίγες στιγμές χαλάρωσης από την απαιτητική και δύσκολη καθημερινότητά τους. Ο Stan, o Νίκος Οικονομόπουλος, η Μάρα Ζαχαρέα, ο Σάββας Πούμπουρας και ο Χρήστος Χολίδης επισκέφθηκαν γνωστό εμπορικό κέντρο για τα ψώνια τους και τους είδαμε και με τα καθημερινά και casual outfit τους, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει, καθώς τους βλέπουμε συνεχώς είτε από την τηλεόραση ή σε κάποιο νυχτερινό κέντρο αντίστοιχα, όπου πραγματοποιούν τις εμφανίσεις τους.

Φυσικά, είδαμε και τα αγαπημένο ζευγάρι του Σασμού, τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και τον Ορφέα Αυγουστίδη, οι οποίοι επέλεξαν να επισκεφθούν το συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο για τις αγορές τους, αλλά και για τα τελευταία τους δώρα για τις φετινές γιορτές προς τα αγαπημένα τους πρόσωπά.

Τέλος οι δυο αγαπημένες ηθοποιοί Μαρία Ναυπλιώτου και Ζέτα Δούκα επέλεξαν το κέντρο της Αθήνας για τα ψώνια τους, αφού αποφάσισαν να επισκεφθούν το Σύνταγμα, όπου ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τις αποθανάτισε να κάνουν τις βόλτες τους με τα casual outfits τους και να κλέβουν τη παράσταση με το ζεστό χαμόγελό τους.

Δείτε στην παρακάτω gallery σχετικές φωτογραφίες των celebrities:

Διαβάστε επίσης:

Ξέρω τι έκανες χθες το βράδυ: Πού διασκέδασαν οι celebrities αυτές τις γιορτινές μέρες;

Παπαρίζου: Το καθημερινό της στιλ είναι το κάτι άλλο! Το ασπρόμαυρο κολάν που μας ξετρέλανε

Τρυφερή μανούλα η Νάταλι Θάνου: Η βόλτα στη Γλυφάδα με τον γιο της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved