Εκτός εαυτού η Τραϊάνα Ανανία: «Η Ελλάδα εγκαταλείπει μονίμως τους ανθρώπους της»
Showbiz

Εκτός εαυτού η Τραϊάνα Ανανία: «Η Ελλάδα εγκαταλείπει μονίμως τους ανθρώπους της»

Έξαλλη έγινε η Τραϊάνα Ανανία με τα όσα συνέβησαν στους πολίτες της Αττικής με την επέλαση της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» έκανε το πέρασμα της από την χώρα και μαζί της έφερε και πολλά προβλήματα. Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα για ατελείωτες ώρες στους δρόμους, ταλαιπωρημένοι οδηγοί αλλά και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση ήταν μερικές από τις «καταστροφές».

Με αφορμή την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι πολίτες της Αττικής, η Τραϊάνα Ανανία τοποθετήθηκε δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ξέσπασε για όλα αυτά που συνέβησαν.

Πιο συγκεκριμένα η ηθοποιός έγραψε:«Όπως και πέρσι που χιόνισε ..και για λίγο τα βλέπαμε όλα λίγο άσπρα και λίγο πιο αισιόδοξα..Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό το συναίσθημα. Είναι σαν να μας έκανε τη χάρη και μας έφερε λίγο χιόνι στο μπαλκόνι μιας και δεν έχουμε φράγκο να πάμε Αράχωβα να παίξουμε με το χιόνι.

Όσον αφορά την άσχημη πλευρά της χιονοθύελλας τον εγκλωβισμό των οχημάτων στην Αττική οδό και άλλα άπειρα δεινά.. λυπάμαι πολύ που η Ελλάδα εγκαταλείπει μονίμως τους ανθρώπους της.

Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός.. Αλήθεια δε ξέρω σε τι χώρα ζούμε .. και δε ξέρω και πως θα αλλάξει αυτή η κατάσταση δυστυχώς. Εύχομαι ένα καλύτερο μέλλον για τον καθένα μας.. κι αν δεν υπάρχει εδώ ας βρούμε τη δύναμη να το ψάξουμε αλλού».

Διαβάστε επίσης:

Παπαργυρόπουλος: Φιλοξένησε άστεγο στο σπίτι του- Το μήνυμα ανθρωπιάς που πέρασε μέσω Instagram!

Κακοκαιρία Ελπίδα: Το οργισμένο μήνυμα της Ελένης Ράντου στο facebook και η φώτο από το σπίτι της

Κακοκαιρία Ελπίδα: Χρίσλα Γεωργακοπούλου: «Έμεινα 13 ώρες εγκλωβισμένη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved